steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
Ποια ειναι αυτη ?Θέλω να δω σε ποιον η εν λόγω ξυνή έχει ξαναστείλει φωτό....αν δε το είχε κάνει, ας προσεχα....
Ποια ειναι αυτη ?Θέλω να δω σε ποιον η εν λόγω ξυνή έχει ξαναστείλει φωτό....αν δε το είχε κάνει, ας προσεχα....
Και εμένα (αν και άργησε 4-5 μέρες). Τι ρώτησα το δώρο της και ακόμα δεν έχω λάβει απάντησηΑπορώ γιατί στην διευκρίνιση ότι ψάχνω μόνο για σεξ,μου απάντησε θετικά...
??? H Έλενα είναι αυτή ?Είναι στην χώρα της την περήφανη Μολδαβία τώρα αλλά θα γυρίσει.....το προφίλ της δεν ξέρω τι έγινε μάλλον της το μπλοκαραν προχθές
εγω ετσι καταλαβα παντως .Πως η εικονιζομενη ειναι η Ελενα απο Δραπετσωνα .Μπερδευτηκα βεβαια με το....Μολδαβια αλλα ετσι μου εμοιασε??? H Έλενα είναι αυτή ?
Δεν ξέρω αν είναι απο Δραπετσώνα, την Έλενα 45 μου θυμίζει. είχε 3 προφιλ νομίζω το ένα έκλεισε, περιμένω να γυρίσει να το δοκιμάσω. Δεν μου έχει πει βέβαια το πότεεγω ετσι καταλαβα παντως .Πως η εικονιζομενη ειναι η Ελενα απο Δραπετσωνα .Μπερδευτηκα βεβαια με το....Μολδαβια αλλα ετσι μου εμοιασε
Η θρυλική "κόρη της Θωδη"παιζει στα 70 αλλα δεν ειχα ασχοληθει
Γνωστό ήταν αυτό καλά κάνεις και το αναφέρεις να το γνωρίζει ο υποψήφιοςειχα βαλει στο ματι την Μασα/Μινερβα αλλα επειδη καποιοι ειχαν αναφερει για ακαποτο ειπα να την ψαρεψω και μου ειπε οτι κανει, οποτε την εβαλα μαυρη λιστα και ηθελα να ενημερωσω
Маша, 50 ans, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 26 - 70 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Маша, 50 ans, Athènes, Gémeaux, hobbies - Секс, faire connaissance un homme à l'âge de 26 - 70 ans.www.mamba.ruMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Θέλω να δω σε ποιον η εν λόγω ξυνή έχει ξαναστείλει φωτό....αν δε το είχε κάνει, ας προσεχα....
Φουλ στα ναρκωτικά και στο προφίλ της γράφει ότι δεν καπνίζει...Ουκρανικό ναυάγιο και τρελή φουλ στα ναρκωτικά...στριπερ στο lido...χαμένος χρόνος και δεν ψάχνετε για σεξ ούτε με λεφτα ούτε χωρίς!
Για να είμαι ειλικρινής την είχα πάρει κι εγώ προ 5ετιας τουλάχιστον, με προφύλαξη φυσικά ούτε ζήτησα χωρίς ούτε όμως και μου πρότεινε.Είχε αναφερθεί ήδη από την αρχή της καριέρας της προ δεκαετίας τουλάχιστον ότι έκανε ακάποτα. Σκεφτείτε τι ΣΜΝ έχει μαζέψει μετά από τόσα χρόνια. Συμπαθής κατά τα άλλα, αλλά επιλογή υψηλού κινδύνου.
Θα έχει ακούσει τον Καρανίκα.Φουλ στα ναρκωτικά και στο προφίλ της γράφει ότι δεν καπνίζει...
Μάλλον είναι της άποψης ότι το κάπνισμα βλάπτει περισσότερο από τα ναρκωτικά...?
Θα την επηρέασε το Τσέρνομπιλ...
Ναι, ναι, το μάθαμε τώρα για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Καρανίκας... ? ??Θα έχει ακούσει τον Καρανίκα.
οι φωτο ειναι παλιες αποτι μου ειπεhttps://www.mamba.ru/profile/523573...null/searchId/0/searcherOffset/0/type/nullΓια την κυρια εδω υπαρχει καποιο info?
δεν ειναι της δουλειας οντως ψαχνει σχεση μιλαει ελληνικα δεν ειναι στην ελλαδα ηταν παντρεμενη με ελληνα καποτεοι φωτο ειναι παλιες αποτι μου ειπε
ψαχνει και καλα σχεση
περιμενω να μου στειλει τηλ γιατι δεν την βλεπω μεσα συχνα