zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
δινεις λοιπον φβ και μας λες και μας....Καλημερα σε όλους ..μίλησα μαζί της και μου ζήταγε Facebook γνωρίζουμε κατι;;
δινεις λοιπον φβ και μας λες και μας....Καλημερα σε όλους ..μίλησα μαζί της και μου ζήταγε Facebook γνωρίζουμε κατι;;
Είπαμε... όντως δυνατό φαίνεται από τις φώτο της. Εάν κάποιος έχει ίνφο και δεν θέλει να τις μοιραστεί εδώ μέσα
και έχει την καλοσύνη... ας μου στείλει πμ. ¨Εχω διαθέσιμο αγιασμό για τις αμαρτίες της.
Λάθος μπερδευτηκα με την παρακατω κυρίαΝομίζω ότι την είδα στα τουρς... κάτι έγραψε ο πιλοφορι πιο πίσω αλλά δε το βρίσκω τώρα.
Ωραία γυναίκα και σοβαρή δείχνει. ...έλεγε δεν είναι βιζιτα αλλά οι καιροί δυσκολεύουν συνέχεια. ...παντρειά και δουλειά μαζι είναι το όνειρο της ....όπως κάθε σοβαρής κυρίας...πολλοί θα τι ς έχουν μιλήσει παίζει πολύ καιρό. ...εδώ δεν θυμάμαι να την έχουμε τιμήσει με αναφορά έως τώρα
περσινά ξινά σταφύλια κολπαρε... κάτι καινούριο;αβγαλτο;
Ειναι του χώρου; Εχει δοκιμάσει κανένας;
Κι εγώ θέλω χαχαχαTσεκ τα πμ σου
Tσεκ τα πμ σου
Η....άλλη το ξερει? ;)Γνωρίζεις κάτι για την λεγάμενη? Θα με ενδιέφερε.
Η....άλλη το ξερει? ;)
Αναμένουμε . Γυναικάρα πάντως.δηλ δεν ξερουμε αν εχει μπει στο παιχνιδι ακομα...σωστα?
δεν εχει έρθει τιποτα να ξέρεις...Tσεκ τα πμ σου
Tσεκ τα πμ σου
μη λες τπτ ρε...ασε το μαλακα τον παπα να ψαχνει τα ΠΜ του...Ο siou έχει κάνει κατά λάθος παράθεση δεν γνωρίζει τίποτα για την τελευταία. ...δεν νομιζω να ξέρει και κάποιος άλλος
μη λες τπτ ρε...ασε το μαλακα τον παπα να ψαχνει τα ΠΜ του...