gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.333
- Πόντοι
- 1.720
μιλάμε για βακέταγια δες μπορεις να παρεις πληροφορια γιατι φαινεται καλη η ρουμανα
μιλάμε για βακέταγια δες μπορεις να παρεις πληροφορια γιατι φαινεται καλη η ρουμανα
λιωνειιι......μονη της
σε αυτό αναφέρομαιΑπό περιέργεια θα σου άφησε να της πεις. ....δεν κόβω και το χέρι μου αλλά θέλει αλλα πράγματα η μαντάμ
Τι θέλει να πει ο ποιητής???
οχι ρε φιλε μην το λες αυτο εμενα μου ειπε οτι αν της δωσει 12.000(δωδεκα χιλιαδες ευρω)θα του κατσειΤελικά εσύ έχεις φάει πολλή κόλλημα με την ΣΒΕΤ αλλά δεν βλέπω να την γκάμας με τιποτα
οχι ρε φιλε μην το λες αυτο εμενα μου ειπε οτι αν της δωσει 12.000(δωδεκα χιλιαδες ευρω)θα του κατσει
γιατι γελας για της 12.000?
οχι ρε φιλε μην το λες αυτο εμενα μου ειπε οτι αν της δωσει 12.000(δωδεκα χιλιαδες ευρω)θα του κατσει
σε μενα μιλας... σου ειπε ο ζαντρεν οτι εχει ενα αγαπουλα εδω μεσα.. μπραβο για ρωτησε των να μας πη ποιος ειναι αφου ξερει............ ασε με εμενα εγω ειμαι χαζος ;)Δεν θέλω να σε προσβάλλω. ...αλλά όταν λες στο είπε. ...ως τι στο είπε. ...γιατί ο ζαντρεν είπε ότι έχει και ένα αγαπούλα εδώ μέσα. ...Θέλω να πιστεύω δεν είσαι εσύ. ....τα 000 τα έχω έτοιμα όμως πες της....το 12 σε ένα μήνα. ...για κανόνισε και πες μου. ...Θέλω αυτή την φ ο ρα να την δω και να σας κάνω ανταπόκριση του ματς.
Δεν θέλω να σε προσβάλλω. ...αλλά όταν λες στο είπε. ...ως τι στο είπε. ...γιατί ο ζαντρεν είπε ότι έχει και ένα αγαπούλα εδώ μέσα. ...Θέλω να πιστεύω δεν είσαι εσύ. ....τα 000 τα έχω έτοιμα όμως πες της....το 12 σε ένα μήνα. ...για κανόνισε και πες μου. ...Θέλω αυτή την φ ο ρα να την δω και να σας κάνω ανταπόκριση του ματς.
και με τα 12 πιστευω δεν θα σου κατσειΔεν θέλω να σε προσβάλλω. ...αλλά όταν λες στο είπε. ...ως τι στο είπε. ...γιατί ο ζαντρεν είπε ότι έχει και ένα αγαπούλα εδώ μέσα. ...Θέλω να πιστεύω δεν είσαι εσύ. ....τα 000 τα έχω έτοιμα όμως πες της....το 12 σε ένα μήνα. ...για κανόνισε και πες μου. ...Θέλω αυτή την φ ο ρα να την δω και να σας κάνω ανταπόκριση του ματς.
σε μενα μιλας... σου ειπε ο ζαντρεν οτι εχει ενα αγαπουλα εδω μεσα.. μπραβο για ρωτησε των να μας πη ποιος ειναι αφου ξερει............ ασε με εμενα εγω ειμαι χαζος ;)
μαλλον δεν καταλαβαινης πολλα πραγματα στο ειπα και εχθες οταν λες κατι να μπορεις να το υποστηριζης αλλιως μην μιλας μαζι μου μιλα με των ζαντρενΔεν μου ΤΟ είπε. ..το έγραψε μερικές σελίδες πίσω. ...έλα δεν σε είπα και χαζό. ....μήπως κανείς πολύ παρέα μαζί της και σε έχει επηρεάσει η θεία σβετα. .....και με το πενηνταρι πολύ ευχαριστημενη ήταν .....δεν την ήξερα καλά όμως τι κατινια γουσταρε.....τις έπεφταν και οι ζαρτιέρες όταν περπαταγε......ταλαιπωρηθηκε τότε όλα κι όλα. ....
την μαλακια την ειπε ο κολπος.... μιλα με των κολποαντε παλι με τη μαλακισμενη αυτη
ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ κατι για τασσο
ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ κατι για κολπο
Παντως να κανω και εγω μια ερωτηση με τη σειρα μου φιλοι μου
τελικα η καριολα αυτη κανει ραντεβου σε χωρο δικο της η οχι?
Ο Σκορπιος ειπε ΟΧΙ και στα ινφο του ειναι καλος
Αλλα καποιος εδω μεσα ειπε οτι την πηρε τηλ και του ειπε οτι ΝΑΙ κανει
τι ισχυυει τελικα? ξερει κανεις?
ΥΓ Καποιο λογο εχω που ρωταω.....θα τα πουμε ολα!
ελα re c....δεν πειραζει μη πλακωθουμε για μαλακιες μεταξυ μας...την μαλακια την ειπε ο κολπος.... μιλα με των κολπο