adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
ευχαριστω φιλεδεν ειναι του επαγγελματος, σοβαρο κυριο ψαχνει
ευχαριστω φιλεδεν ειναι του επαγγελματος, σοβαρο κυριο ψαχνει
Exoυμε καμιά εμπειρία απο Λάνα; 60 με δικο της χώρο
έκανε κ δικό της χώρο; οργανωμένα πραματα βλεπω
dim72 θα μας διαφωτησεις?Αναληθες.
Aυτο μου έγραψε στο chat αυτό μεταφέρω. Μου πε πως εχει δικό της χώρο στο κέντρο...dim72 θα μας διαφωτησεις?
Μια χαρά ανοιγειΓιατί δεν ανοίγει το mampa
τα συνδυαζει ολα....μαλλινα με βαμβακερα, ακομα και με λινα....για δες το καλυτερα...δεν ειναι του επαγγελματος, σοβαρο κυριο ψαχνει
η θεια βλεπω οτι ερχεται εδω συνεχεια για λουκουμια και περγαμοντα...Exoυμε καμιά εμπειρία απο Λάνα; 60 με δικο της χώρο
η θεια βλεπω οτι ερχεται εδω συνεχεια για λουκουμια και περγαμοντα...
καλα, παω να γραψω ενα καλη Σαρακοστη!Δεν αφήνεις την Θείτσα με τα περγαμόντα και να πας να γράψεις στο νήμα μας καμία συνταγή λέω εγώ?
Να εδώ είναι προς διευκόλυνσή σου ---------->> [size=11pt] www.bourdela.com/forum/index.php?topic=254077.msg7401864#msg7401864]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=254077.msg7401864#msg7401864[/url] [/size]
ΔΕΝ νομιζω μαλλον κανεις λαθος μεγαλο κιολαςExoυμε καμιά εμπειρία απο Λάνα; 60 με δικο της χώρο
Αυτή την τσουπρα την έβγαλε κανένας. ....από όταν έπεσε με το μηχανάκι της της κόπηκε η όρεξη ......μαζί μου τουλάχιστον
τα συνδυαζει ολα....μαλλινα με βαμβακερα, ακομα και με λινα....για δες το καλυτερα...
τα συνδυαζει ολα....μαλλινα με βαμβακερα, ακομα και με λινα....για δες το καλυτερα...
Α! και κατι που συνεχεια ξεχναμε....ρωτα την να σου κανει παρτουζα με την αλλη τη θεια μαζι...Παλαιοτερα (ειχα γραψει κριτικη) με κανα 40ευρω η καθε μια εκαναν παπαδες(αναλογα το κρασι φυσικα)....
ΥΓ. Αν ο αρχιαγαπουλης καραγκιοζης (ακομα και η ιδια αφου εχει account
Θέλω πολύ σκίσιμο η θεία Σβετλανα, και της αρέσει και ας λέει οτι δεν μας γουσταρει.....κατά πολύ ανώτερη από την άλλη. ....αλλά είπαμε.......περιμένω να δω ένα πμ της. ...Όταν βρίζει φτιαχνομαι...αυτόν τον γέρο που ξεσκατιζει θα τον έχει κάνει τούρμπο με την πορνοφατσα της.
Θέλω πολύ σκίσιμο η θεία Σβετλανα, και της αρέσει και ας λέει οτι δεν μας γουσταρει.....κατά πολύ ανώτερη από την άλλη. ....αλλά είπαμε.......περιμένω να δω ένα πμ της. ...Όταν βρίζει φτιαχνομαι...αυτόν τον γέρο που ξεσκατιζει θα τον έχει κάνει τούρμπο με την πορνοφατσα της.