arrostia36
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2016
- Like
- 69
- Πόντοι
- 1
Sorry.λαθος νημα.περιμενω p.mΣε λαθος μαγαζι ψαχνεις!!
Sorry.λαθος νημα.περιμενω p.mΣε λαθος μαγαζι ψαχνεις!!
αφου εχουμε τα ιδια ρε !! γιατι δεν του δινεις του παιδιου?σωστα σε λαθος μαγαζι ψαχνεις παρε απο τον ζαντ...............
εδω φιλαρακι εισαι ατυχος δεν παω σε καμμια στον χωρο της ποτεεεεεεεεεεεεε ακομη και το γαλατσι το εφερα σε ξενοδοχειο οτι αλλο θελεις ειμαι εδω ;)Κατι με δικο του χωρο.το τι το αφηνω πανω σου.Για να σε δω!
Μην μαλωνεται δωστε κ οι δυοαφου εχουμε τα ιδια ρε !! γιατι δεν του δινεις του παιδιου?
καταφερες ρε το Γαλατσι να μετακινηθει απο το γαμημενο παρκο???? Α χα χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!εδω φιλαρακι εισαι ατυχος δεν παω σε καμμια στον χωρο της ποτεεεεεεεεεεεεε ακομη και το γαλατσι το εφερα σε ξενοδοχειο οτι αλλο θελεις ειμαι εδω ;)
Καλο το γαλατσι?εδω φιλαρακι εισαι ατυχος δεν παω σε καμμια στον χωρο της ποτεεεεεεεεεεεεε ακομη και το γαλατσι το εφερα σε ξενοδοχειο οτι αλλο θελεις ειμαι εδω ;)
ναι σε ευχαριστωΚαλο το γαλατσι?
Λες να φτιαξουμε κ τον zad.ειναι καλη στα θρησκευτικα η συγκεκριμενηναι σε ευχαριστω
την εχω δει τη μαλακω, δε γουσταρω φιλε σε ευχαριστω!!!Λες να φτιαξουμε κ τον zad.ειναι καλη στα θρησκευτικα η συγκεκριμενη
εδω φιλαρακι εισαι ατυχος δεν παω σε καμμια στον χωρο της ποτεεεεεεεεεεεεε ακομη και το γαλατσι το εφερα σε ξενοδοχειο οτι αλλο θελεις ειμαι εδω ;)
τασσο το γαλατσι τελειωνει σε 509 το τηλ?εδω φιλαρακι εισαι ατυχος δεν παω σε καμμια στον χωρο της ποτεεεεεεεεεεεεε ακομη και το γαλατσι το εφερα σε ξενοδοχειο οτι αλλο θελεις ειμαι εδω ;)
στον χαρη ρωτα ;)τασσο το γαλατσι τελειωνει σε 509 το τηλ?
καλως τηνα κ ας αργησε.λαθος αγαπουλομαλακοτριφτη βρηκες γιατι μαζι με την πληροφορια της υπαρξης αυτου του φορουμ θα μπορουσε να σου δωσει κ οδηγο διαβιωσης wannabeβιζιτας κ να αποφυγεις το καθε αγαμητο που κανονισες ραντεβου.απο κει κ περα στο συγκεκριμενο νημα δε θα μου κλαιγεσαι,περιμενουμε να σε παρουν χαμπαρι τα τσακαλια της διαχειρισης κ να σου κανουν δικο σου νημα με απειρα χαρτομαντηλα.Γειά σας να σας ενημερώσω ότι μέσα στο Μαμπα υπάρχουν άτομα που δεν σεβάστηκαν το λειτούργημα που προσφέρω και ίσως συνεχίζουν να το κάνουν και σε άλλα κορίτσια, αυτές που ανήκουν σε γραφεία έχουν μία προστασία οι άλλες που είναι μόνες τους, εκτός από το γεγονός ότι γίνονται κακόβουλα σχόλια που δεν ισχύουν, είμαστε έρμαια του κάθε ένα. Άτομο από το Μαμπα με εγκατέλειψε σε δρόμο μακριά από το σπίτι μου,μετά την εκτόνωση του για να μη με πληρώσει.Ενας άλλος μου έδωσε τρύπιο χαρτονόμισμα.Ο επόμενος με είχε στο σπίτι του 9 ώρες και δεν με άφηνε να φύγω, επιπλέον δεν με πλήρωσε.ενα άλλο άτομο που με πήγε στο ξενοδοχείο ντύθηκε όταν ήμουν στο μπάνιο και έφυγε.Αν υπάρχει σελίδα μέσα εδώ να κάνουμε παράπονα παρακαλώ διαφωτηστε με αν όχι, παρακαλώ πολύ να έχουμε το δικαίωμα τουλάχιστον να βάζουμε το λινκ να μην το κάνουν και σε άλλες.Με όλο το σεβασμό κυριοι και με εκτίμηση ήθελα να σας ενημερώσω ευχαριστω
αστο φιλαρακι μην τα σχολιασουμε αυτα εχει πολλους που ειναι για πολλες κλωτσιες και μπουνιες παντως εγω ειμαι στην διαθεση του οποιος θελει
καταφερες ρε το Γαλατσι να μετακινηθει απο το γαμημενο παρκο???? Α χα χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχα εχεις δικιο φιλε με καλυψες πληρως...Και όταν θα είναι δύσκολη ακόμα και η φασολάδα τρελαθουνε κι άλλο. ....όχι οι τανες, οι άλλοι από πίσω τους