zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
εγινε καλα αυτη ρε φιλε, η ακομα παιρνει Xanax?nai ναι αρκετα καλη περιπτωση ;)
εγινε καλα αυτη ρε φιλε, η ακομα παιρνει Xanax?nai ναι αρκετα καλη περιπτωση ;)
den to επιασα τη παιρνη? ψυχοφαρμακα εννοηςεγινε καλα αυτη ρε φιλε, η ακομα παιρνει Xanax?
Ελα! τι δεν καταλαβες?
ούτε εγώ κατάλαβα τι θελεις να πεις ?Ελα! τι δεν καταλαβες?
περιμενω να μπει ο γκομενοφυλακας να μας τα πρηξει....παντως εννοω οτι ειναι λιγο ευεξαπτη!ούτε εγώ κατάλαβα τι θελεις να πεις ?
περιμενω να μπει ο γκομενοφυλακας να μας τα πρηξει....παντως εννοω οτι ειναι λιγο ευεξαπτη!
δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι για σενα φιλε! καλη συνεχεια λοιπον!Εγώ σήμερα το πρωί την συνάντησα , μια χαρά ήταν !
δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι για σενα φιλε! καλη συνεχεια λοιπον!
τα πμ τα εχω απενεργοποιησει φιλε μου καλε...δεν ηθελα να σε βαλω σε σκεψεις...ολα καλα!με βάζεις σε σκέψεις γιατί το λες για έλα Pm !
60 -ναιτα πμ τα εχω απενεργοποιησει φιλε μου καλε...δεν ηθελα να σε βαλω σε σκεψεις...ολα καλα!
εγω παντα φταιω που δεν περναω καλα με τις φιλες μας....Αληθεια φιλε, ποσα εδωσες? Στο στομα τα πηρε?
Τι γλωσσα μιλαει ρε γ@μ@τ@τύποι ξέρει κανείς τι παίζει με μια Agata από μάμπα?κανονίσαμε για ξενοδοχείο κάποια στιγμή γενικά το έπαιζε πολύ κουλ κ όταν τι ρώτησα αν είναι επαγγελματίας ψιλοέμμεσα φλίπαρε:
''51 minute ago
Agata
Γιατι κουραστήκαμε απο μπουρδελαρις ες που μας πιέζουμε γκόμενες . Κ μετά πάι γλιφι κ μετά γράφο ότι είναι πουτανα !
Αλλά .....
Εισαι επαγγελματίας μπουρδελαρις αυτό φενετε
49 minutes ago
Agata
Που μας πιραζις
48 minutes ago
Agata
Δε σε ψαχνό
Σας κανό Χάρι
Κ εσις βρομιάρηδες κατεφιαν τα βάζετε σε πουτανια δικά σάιτ''
Μαγκες αυτη η "Αγκατα" λεγεται Ιουλια. Ειναι καλο μιλφακι κοντα στα 40. Με 80€ το πηδας και καθεται παραπανω. Εμενα μου φανηκε οτι δεν ειναι επαγγελματιας αλλα βγαινει οποτε χρειαζεται χρημα.
Ωραιο βυζι. Ωραιο προσωπο. Μετριος κωλος. Φουλ προγραμμα με 80€ 4 μπαλες εριξα. Ειναι και ρομαντικο το μωρο. Εμενα με χαλασε αυτο και δεν θα ξαναπαρω γι αυτο το λογο. Καποιοι γουσταρουν και το αναφερω!