Re Ath60 γράφει παραπάνω σε ποια πήγε!!!!
Ξαναδές τα ποστ του!!!!
το καταλαβα...χαζος δε ειμαι αλλα με μπερδεψε εκεινο το <Χανιά - Ηράκλειο 2 ώρες... > ααααα! καλα
για να δουμε θα γραψει τιποτα τωρα που πηγε....ετσι για το γαμωτο
Re Ath60 γράφει παραπάνω σε ποια πήγε!!!!
Ξαναδές τα ποστ του!!!!
το καταλαβα...χαζος δε ειμαι αλλα με μπερδεψε εκεινο το <Χανιά - Ηράκλειο 2 ώρες... > ααααα! καλα
για να δουμε θα γραψει τιποτα τωρα που πηγε....ετσι για το γαμωτο
ποια ειναι η Tzannes.. ρε φιλε ?
Δεν ξέρω παίδες αλλά εμένα μου τη φέρνει πολύ η παρακάτω. Και αν υπολογίσετε ημερομηνίες κατά σειρά σε Αθήνα, Ηράκλειο και αν μαντεύω καλά από αύριο Θεσσαλονίκη είναι σίγουρα αυτή.Παρεπιπτόντως και η συγκεκριμένη κορασίδα εμφανίστηκε στο mamba τελευταία και δηλώνει της "σχολής" μας.
www.mamba.ru/anketa.phtml?oid=669040893&hit=3]http://www.mamba.ru/anketa.phtml?oid=669040893&hit=3[/url]
Ήταν Αθήνα και μέχρι αύριο θα είναι και αυτή Ηράκλειο Κρήτης. Δεν ξέρω τι θα δηλώσει μετά...
Σημαντική παρατήρηση. Δεν απάντησε σε κανένα από τα μηνύματα που της έστειλα, ούτε όταν ήταν στην Αθήνα ούτε τώρα στο Ηράκλειο...
Επομένως δεν ξέρω τι παίζει... Μόνο το τι δηλώνει... ;)
Αυτή είναι αλλά οι φωτό στο μάμπα δεν έχουν καμία σχέση με αυτή!!!!Δεν ξέρω παίδες αλλά εμένα μου τη φέρνει πολύ η παρακάτω. Και αν υπολογίσετε ημερομηνίες κατά σειρά σε Αθήνα, Ηράκλειο και αν μαντεύω καλά από αύριο Θεσσαλονίκη είναι σίγουρα αυτή.
Φυσικά δεκτές οι όποιες διαφωνίες επί του θέματος αν και δεν το βλέπω να κάνω λάθος.
Αυτή είναι αλλά οι φωτό στο μάμπα δεν έχουν καμία σχέση με αυτή!!!!
Οι φωτό στο ΕΝ είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα κατά 90%, κοντή γύρω στο 1,60-1,65 και με κάποια σημάδια ακμής στο πρόσωπο!!!!
Η εγκυκλοπαίδεια "Δομή" τής έγκαυλης πληροφόρησης!!!
Σορρυ η Φρανσες ηθελα να πω.....
ευχαριστώωωωωΚάνε υπομονή θα επανέλθει…να μην πάει η κοπέλα διακοπές ? τι θέλεις να είναι εδώ συνέχεια να την …
οκ, άρα απαντάει ο μάνατζερ και όχι η ίδια!!!
Αυτό ήθελα να μάθω...
Μπράβο ρε Ath60!!!!
ευχαριστώωωωω
Παιδια μηπως μπορει να βοηθησει κανεις με αυτη την περιπτωση? Εχει λεπτομεριες ενας συναδελφος αλλα κανει λες και ειναι γκομενα του και δεν βοηθαει να την γνωρισω και εγω.
οποιαδηποτε βοηθεια θα ειναι super
Εγω δεν ζηταω απο το χερι , απλα το τηλεφωνο της να μου δωσει καποιος για να κανονισω ραντεβου μαζι της.Ξερω τι θα της πω στο τηλεφωνο.Ουτος η αλλος εχουμε μιλησει μεσα στο MAMBA αλλα ολο φευγει.
Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου. Τηλ. ούτε εγώ θα σου έδινα, αν και όπως σου είπα δεν το έχω... Το λέω γενικά. Θα σου πω για κάποια, θα σου πω τι προσφέρει, θα αναφέρω λεπτομέριες, θα σου δώσω τρόπο επικοινωνίας και το τι να αποφύγεις....
Ε, αφού σου τα δίνω όλα... Συν Αθηνά και χείρα κίνει...
Και αυτό το λέω κυρίως για το mamba που λόγο ότι κυρίως ψάχνεις αματούρι. Αν ήταν θα έβαζε και η ίδια αγγελία με το τηλ της...
Εδώ είμαστε ευχαριστημένοι με το να σου δώσει κάποιος κανα Link και να σου πει: "Αυτή κάνει παιχνίδι. Είναι του χώρου".
Εμενα πάντως αυτή η πληροφορία μου φτάνει...