gari10
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 2.727
Στα τέτοια μας τι ειναι. Γαμιεται; καλώς! Δε γαμιεται; εχει καλώς κ παλι!
Στα τέτοια μας τι ειναι. Γαμιεται; καλώς! Δε γαμιεται; εχει καλώς κ παλι!
αμέσως να αρχινήσεις τα δωράκια μάστορα ..!καινουριο φρουτο! το "ξεκλειδωσα" οπως λενε οι γαμιαδες του φορουμ...
Ναι ειναι καλή! Θα το ξανά επιχειρήσω... βρε λες να διαγράψω το ποστ μη μου τη φάει άλλος;
Καλησπέρα, αν μπορούσε κάποιος να μου στείλει το τηλ από Svetlana, Alla, και Yana θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ...
εσύ ζητάς πολλά και είναι και αργάΚαλησπέρα, αν μπορούσε κάποιος να μου στείλει το τηλ από Svetlana, Alla, και Yana θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ...
καινουριο φρουτο! το "ξεκλειδωσα" οπως λενε οι γαμιαδες του φορουμ...
Αααχ Ανδρεα... ....ασε τα 150....τελευταια φορα στην γνωστη σεξοτουριστρια που εδωσα τοσα της φανηκε και της ιδιας παραξενο στο τελος, οταν ειπα θα την ξαναπαρω συντομα εμεινε καγκελο, και μου λεει are you rich .....τι σκεφτομουνα μεσα μου δεν ειπα βεβαια....για φαε να μας πεις τι γευση εχει το μελαχροινο, για κοντοπουτανο το κοβω
Eπισης......τι windows χρησιμοποιεις?
Θα αστειευεσαι μαλλον!!! Εσυ τι θα δωσεις? Ασε τα ευχαριστω, εδω μεσα θελουμε κονε και ανταλαγες, οχι ευγενειες...Καλησπέρα, αν μπορούσε κάποιος να μου στείλει το τηλ από Svetlana, Alla, και Yana θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ...
Σε λένε Αντρέα. ?εισαι μπρουκλης εσυ αγορι μου , τι σημασια εχει το χρημα.... αν και καμμια φορα αφηνεις και πιστολια ....
καινουριο φρουτο! το "ξεκλειδωσα" οπως λενε οι γαμιαδες του φορουμ...
Τι παιζει ξερουμε?
εμένα μου είχε πει 120 ευρω όλα μέσακαραπαιζει κ ειναι ΠΟΛΥ δυνατο (φωτο της αρρωστησα με το κωλο της) 100 αν κ βαζει αρκετα εξτρα +20 ελ.στομ + 20 cim κανει κ αναλ αρκετα ακριβα αυτο
δεν προλαβα ακομα να παρω για να μην ρωτατε..
Τρελο καυλετο φαινεται η νεαρα .... Λες να ειναι οντως η κοπελα των φωτος ....καραπαιζει κ ειναι ΠΟΛΥ δυνατο (φωτο της αρρωστησα με το κωλο της) 100 αν κ βαζει αρκετα εξτρα +20 ελ.στομ + 20 cim κανει κ αναλ αρκετα ακριβα αυτο
δεν προλαβα ακομα να παρω για να μην ρωτατε..
εμένα μου είχε πει 120 ευρω όλα μέσα
της αντιπρότεινα 50 και να φάμε σουβλάκια μετά
με μπλόκαρε
Εκανες μαλακια garis .... οχι για τα 50 , απλα επρεπε να της πεις για πιτσα αν ηθελες να την διπλαρωσεις στο χαλαρο , της ειπες για σουβλακους και σκιαχτηκε το κοριτσουδι .... :- :- :-εμένα μου είχε πει 120 ευρω όλα μέσα
με μπλόκαρε
εμένα μου είχε πει 120 ευρω όλα μέσα
με μπλόκαρε