TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
120 και κομοδινο.... με 200 αγοραζεις κομπλε την κρεβατοκαμαραΕμενα εστειλε και ειναι τουμπανο....αλλα ουτε φιλαει...κομοδινο κτασταση μου μυριζει
120 και κομοδινο.... με 200 αγοραζεις κομπλε την κρεβατοκαμαραΕμενα εστειλε και ειναι τουμπανο....αλλα ουτε φιλαει...κομοδινο κτασταση μου μυριζει
120 και κομοδινο.... με 200 αγοραζεις κομπλε την κρεβατοκαμαρα
ειναι κοντα στην πραγματικοτητα οι φωτογραφιες ???Πριν κανένα δίμηνο έστελνε πραγματικές, είχε και στο προφιλ δική της όμως
μαλλον δεν ημουν σαφης, εννουσα τις φωτο που εχει αναρτησει στο μαμπα αν ειναι κοντα στην πραγματικοτητα ?? σορρυΑυτές που μου είχε στείλει ναι ηταν
Πες της να παει να γαμηθει και να μην ξεχναει τις σπανακοπιτες που ετρωγε για καθε εξομολογηση! Ολοι μακρια ρε! Αν θελει καποιος με 30 και πολλα ειναι με αυτα που κανει η κυρατσα!της ειπα δεν ειναι πολλα για μια ερασιτεχνη ενος μηνα που λες οτι εισαι? και μου απαντησε Δεν ξέρω μάτια μου αυτές οι τιμές παίζουν
Μοιάζει αλλα δεν ειναι δικες τηςμαλλον δεν ημουν σαφης, εννουσα τις φωτο που εχει αναρτησει στο μαμπα αν ειναι κοντα στην πραγματικοτητα ?? σορρυ
εσυ κατσε στα αυγα σου!70 me anal ...
Όταν τα λες έτσι αυστηρά, αποφασιστικά. ....κάτι παθαίνω. ...Πες της να παει να γαμηθει και να μην ξεχναει τις σπανακοπιτες που ετρωγε για καθε εξομολογηση! Ολοι μακρια ρε! Αν θελει καποιος με 30 και πολλα ειναι με αυτα που κανει η κυρατσα!
αυτή είναι ακόμα στη δουλειά?
Δεν ειναι Αθηνα νομιζω ερχεται σεζονπου την ξέθαψες?? την είχα πάρει τον μαιο και ήταν πολύ καλή (full program), αλλά έχω πολύ καιρό να την δω μέσα.
Ευτυχώς και να μην ξαναέρθει, βαρεμένη, κουτοπόνηρη αξύριστη και μέτρια σε φατσα και σωμαΔεν ειναι Αθηνα νομιζω ερχεται σεζον
Θαρθει παλι το καλοκαιρακι με αλλο ονομα και αλλες φωτογραφιες. Χτυπηστε allert
αυτή είναι ακόμα στη δουλειά?
κάποιος που έχει πάρει να πει εντυπώσεις?? είναι αληθινές οι φωτός του προφίλ της??