Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ακομα τον χαβα της δηλαδη
αυτη και η μανα της ειναι ιδια κοψια , εντελως ομως
Παρ' όλα αυτά όμως, όπως μου είπε δεν όταν της πρότεινα να κατεβάσει την τιμή για να έχει περισσότερη δουλειά, μου απάντησε πως έχει πάρα πολύ και με αυτήν την τιμή, οπότε δεν χρειάζεται να την κατεβάσει.......
Όπως φαίνεται υπάρχουν πολλοί που τα δίνουν....
να δουμε για ποσο ακομα ομως.....θα παρει και αυτη τον δρομο της οπως αλλεςΠαρ' όλα αυτά όμως, όπως μου είπε δεν όταν της πρότεινα να κατεβάσει την τιμή για να έχει περισσότερη δουλειά, μου απάντησε πως έχει πάρα πολύ και με αυτήν την τιμή, οπότε δεν χρειάζεται να την κατεβάσει.......
Παρ' όλα αυτά όμως, όπως μου είπε δεν όταν της πρότεινα να κατεβάσει την τιμή για να έχει περισσότερη δουλειά, μου απάντησε πως έχει πάρα πολύ και με αυτήν την τιμή, οπότε δεν χρειάζεται να την κατεβάσει.......
παντα θα υπαρχουν μ ς που θα τα ακουμπανεΠαρ' όλα αυτά όμως, όπως μου είπε δεν όταν της πρότεινα να κατεβάσει την τιμή για να έχει περισσότερη δουλειά, μου απάντησε πως έχει πάρα πολύ και με αυτήν την τιμή, οπότε δεν χρειάζεται να την κατεβάσει.......
Σου απαντάω με παλιό γνωστό άσμα: "Αμα την εδείς θα πάθεις. Τι ρωτάς τώρα να μάθεις? Απαπα δεν σου λέω τίποτα..." Καλαντζής (νομίζω)δηλαδή τώρα σόρρυ
έχει ο κόσμος κανά τρις γυναίκες
κι εσύ θες να πληρώσεις για να φέρεις αυτό το ξόανο εδώ κανά 500ρικο;;;;;
τι να πω....
χυνωωωωωωΠαίδες, αν και είμαι στα όρια του off topic, προτείνω να κάνουμε ένα σύλλογο επιλογής κομματιών απο τη Ρωσία που θα τις φέρνουμε εδώ για διακοπές. Την ιδέα μου την έδωσε η θέαση του εν λόγω προφίλ:
Αγαπητοι συναδελφοι συναγωνιστες help
Οποιος ξερει κατι για την παρακατω κορασιδα οτι και να ξερει ας ενημερωσει
Τι σου κίνησε το ενδιαφέρον σε αυτό το πράγμα…. ?
Το ότι είναι 38+… ?
Το ότι έχει ελληνικό όνομα ? η μήπως το ότι δεν λέει τίποτα στο προφίλ της…εκτός ότι μιλαει ρώσικα…..
Είναι γκομενά του...
Έτσι από περιέργεια ρωταω
και αυτη του επαγγελματος ειναι παιδες...δενξερει ελληνικα ουτε αγγλικα οποτε καλο ειναι αν τις μιλησετε να εχετε και εναν μεταφραστη μαζι σας!!!
Μπαόκι μάλλον κάνεις λάθος!!!!Φίλε ethnik δεν ξέρω τι κατάφερες τελικά με το συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά οι πληροφορίες μου, μου λένε (και τις έχω διασταυρώσει), ότι
1ον) η κοπέλα μένει στη Θεσσαλονίκη
2ον) πριν από λίγες μέρες γέννησε και
3ον) δεν έχει καμία σχέση με το επάγγελμα. Σπούδασε κομμωτική και δούλευε ως πωλήτρια.
Το μοναδικό αληθινό είναι ότι δεν ξέρει Ελληνικά ή Αγγλικά.
Να φανταστείς ότι είναι νύφη μιας κοπέλας που γνώρισα εδώ πάνω και μπαλαμουτιάζω. Γνώρισα μέχρι και τον άντρα της.
Επομένως καλό θα ήταν να μας ενημερώσεις για το αντίθετο, μιας και αν έχεις εσύ δίκιο να ξέρω να αρχίσω να τις μπαλαμουτιάζω παρέα.
Η IP της δείχνει ότι μένει Αθήνα και μάλιστα 11km μακριά μου!!!!
Μπαόκι μάλλον κάνεις λάθος!!!!
Η IP της δείχνει ότι μένει Αθήνα και μάλιστα 11km μακριά μου!!!!
Εκτός αν χρησιμοποιεί τις φωτό της και δεν είναι αυτή στην πραγματικότητα!!!!
Και πως βρισκεις την ip?Κάτσε, κάτσε μαλακία.... Τώρα το είδα...
Η IP της είπες ε?
Λες? Τι να σου πω? Ρε συ την είδα live την κοπέλα...
Και πως βρισκεις την ip?
Α!Οκ .Ευχαριστω.Δεν εχω γραφτει εκει οποτε δεν το ηξερα.Στο προφίλ της καθεμιάς, δίπλα στο όνομα, γράφει σε πόση απόσταση από εσένα βρίσκεται.
Μερικές γράφουν Αθήνα αλλά βρίσκονται μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά...