lidonik
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Για αυτην λεs ...? την Μαρια , Αννα και τωρα jane ....!!! Γιατι και αυτη κατι τετοια κανει .....
Μάλιστα, και εγώ αυτή σκέφτηκα άλλα δεν ήμουν σίγουρος. Ευχαριστώ φίλε.
Για αυτην λεs ...? την Μαρια , Αννα και τωρα jane ....!!! Γιατι και αυτη κατι τετοια κανει .....
Ποια είναι συτή;thn polina tin εχει κανεις?
Μαλλον υπάρχει
Στο ιδιο τηλεφωνο βγαινουν πολλες
την ψήνω να δώσει τηλέφωνο αλλά αυτή εκεί θέλει fb πρώτα....πάντως τελευταία τιμή την πήγα 130 για 2ωρο...Είναι δύο που μοιάζουν. ..Έχω πάρει τηλέφωνα αλλά δισταζω γιατί ακατεβατα τα θέλουν όλα και με φτωχό service
γνωριζουμε τιποτα
δεν έχει λέει αλλά ζητάει το δικό σου..μένει μου λέει παλιό φάληρο και την ψήνω για καφέ να την δω,αλλά σκέφτομαι μήπως είναι καμιά μούφα και πάω να την πάρω απο εκεί και έχω κανένα πέσιμο.....
ναι το πρόσεξα κι εγώ, και μου έστειλε και μια αλλη φωτο...λέγοντας οτι ειναι αληθινή.τώρα για τα 200 τι να πώ....επίσης στο φίλο που έβαλε τον διάλογο γράφει ελληνικά ενώ σε εμένα αγγλικά...
SE εμενα ειχε ζητησει 150 euro tην χαιρετησα200 euro....κλαιει η μανα του Πελε!!!!!
SE εμενα ειχε ζητησει 150 euro tην χαιρετησα
Και σε μένα 130 ,αυτές η κοπέλες που είναι σχετικά αματεουρ!!οπού βρούνε λένε τα δικά τους γιαυτό θέλουν ιδική μεταχείριση...
προσωπικη αποψη max 100....
Εχω κάνει αναφορα για την Lena 46 λίγο πιό πάνωΕίχα βγει με τη Λενα 46 από το mamba. Πάμε για καφέ Αιγάλεω σιτι. Της κάνω πρόλογο για παρακάτω και μου απαντάει ότι δεν είμαι καμιά πουτ@ν@ εγώ και σηκώνεται και φεύγει. Δεν κολώνω και συνεχίζω να της μιλάω από το μαμπα. Μου λέει ότι είναι πολύ όμορφη και πολύ κοινωνική και ότι αν θέλει κάποιος να βγει για καφέ μαζί της η τιμή είναι 20 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!! Και αναρωτιέμαι πόσο μ@λ@κες πρέπει να υπάρχουν που της δίνουν και 20αρικα για να βγουν για καφέ μαζί της. Εγώ δεν ξαναβγήκα.