ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
την εχει παρει κανεις?
επιβεβαιωνω το σεναριο με την παραλια. αλλα οταν της ειπα να την συναντησω μετα το μπανιο ξενερωσε και δεν μου ξανααπαντησετο δευτερο ειναι πολυ ευκολο,πηρα κινητο στο φτερο κ μου ειπε να βρεθουμε για παραλια με μια φιλη της που μενουν μαζι στο κεντρο.δε με καυλωσε κ δε το προχωρησα
γεια σου ρε κολπε με τα κολπα σου!
Ναι εγώ καλή επιλογή εργάτρια σε όλα δεν έχει back door
εργατρια?? 1 φορα βρεθηκα με την κοπελα... μονο που δεν κοιμηθηκε την ωρα του σεξ.. εχε καλο φυσικο βυζακι για εμενα το καλυτερο μεγεθος χουφτας, σωμα καλο οχι σκινι.. κατεβαζει μουνοζουμα... πιπα μετρια πραγματα.... στα 50 ευρω καλα ειναι... για ξεμπουκωμα... κωλο δεν κανει
παλια ητανε στα 50 χωρις οριο στις πιστολιες τωρα καποιο χαιβανη την καθοδηγησε και παιρνει 70 η μια πιστολια....
Αυτή πρέπει να έχει πρόβλημα ύπνου. ...όλο κοιμάται κάτι άκυρες ώρες και μετά ξυπνάει και...ξανά συνεχίζει. ...την μισή μέρα κοιμάται και την άλλη μισή πάει για ύπνο.
Ρε παιδιά τι να πω οκ στο θέμα τιμής δεν αναφέρομαι την έχω πατήσει οπότε ο καθένας όπου το πάει αλλά στο θέμα συμπεριφοράς και απόδοσης θα διαφωνήσω και ούτε υγρά διάφορα