sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
Δεν έχω ιδέα!Έχω δώσει Fb κ περιμένω....
καλη τυχη το βλεπω για δυνατα γαμισια εχει σωματαρα
Δεν έχω ιδέα!Έχω δώσει Fb κ περιμένω....
μ αυτο το σχιστοματικο τι γινεται παιδια εκει κατω στο νησι?ειχε ξαναρθει κ γραφει φορα παρτιδα οτι ειναι ελευθερη το βραδυ
Γιατι σου φαινετε παράξενο?ρε τι γινεται με το καθε ξεκολο,ζηταει δωρακι με το καλημερα...ΟΥΣΤ!
......
Αυτην συνοπτικά να πω...οτι αξιζει τα λεφτα της...πράγματα που δεν εχει κ δεν κανει.
Φιλια με γλώσσα. ..κωλο..
Δεν εχει κωλαράκι οπως κ μεγαλο βυζι..
Ειναι ομως ευχάριστη κ σε κερδιζει αμεσως προσπαθεί πολυ να σε ικανοποιήσει. ..πολυ καλή πιπα κ ωραια στήσιματα ειναι καθαρη.
Αν δεν την ζορισεις πολυ περνας καλα.
Για μενα ηταν εμπειρία γιατι ειχε ασιατικά χαρακτηριστικα με ομορφο πρόσωπο.
Τωρα αν κάποιος σ αυτην την τιμη θελει κωλο
Φιλια pse φαση δεν το χει...
Υπαρχουν σε αυτην την τιμη πολυ πιο εμφανισιμες κοπελες με ολο το πακετο..
Ακομη κ με πιο λιγα χρηματα...
Ολα αυτα ειναι γούστα του καθένα. .
Δεν έκλαψα ουτε ενα ευρω...
Περασα πολυ καλα ισως πιο καλα απο οσο περιμενα.
Το κορίτσι κάνει περιοδεία και μετά τη Μόσχα.. τώρα και στην Αθήνα. Επίσης δέχεται γεναιόδωρες προσφορές όπως γράφειαπό επίδοξους Superman ή κατά τη σωστή μετάφραση.. σπόνσορες
Την γνωρίζουμε. ?
γιατι θα πας Κιεβο χρυσο μου?
Την γνωρίζουμε. ?
Κατλαβα ...δεν ξέρεις κάτι. ..πριν λιγο καιρό έγραφε Αθήνα. ...συνέχιζεις με τα ιδια και ενημερώνεις
ε ειδες ,μαλακια! επρεπε να πεις λουσιμο-κουρεμα-χτενισμα-πιπα!Οκ..θα πω τι μονο που ξέρω/λεει..κομμώτρια με γονεις Ελλάδα....την ρωτησα για συνοδεια και τσαντιστικε
. Αλλα δεν με απέκλεισε, κατι που γινεται παντα οταν δεν κανουν τίποτα
Οκ..θα πω τι μονο που ξέρω/λεει..κομμώτρια με γονεις Ελλάδα....την ρωτησα για συνοδεια και τσαντιστικε
. Αλλα δεν με απέκλεισε, κατι που γινεται παντα οταν δεν κανουν τίποτα
εχει φαει κανενας ? επαγγελματιας μου μυριζει... εχει γεματο ινμποξ... απανταει μετρια..