jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Φυλής 109 είναι... Το Διδύμου τέλος νομίζω...
με ρωτησε ποσα δινω... της ειπα ενα πενηνταρικο για 2 φορες χωρις μπακντορ .... απο εκει ξεκιναω τα παζαρια μου, ....μην φανταστεις μεχρι 60 θα εδινα για αυτην το δεκαρικο πηγαινα να κοψω .... δεν μου απαντησε καθολου στο πενηνταρικο.... της εστειλα κατι ερωτηματικα μετα και ακομα δεν εχουν διαβαστειπόσα σου είπε??
Συγγνωμη, μηπως έχει κανεις το τηλεφωνο της κοπελας? Και να με ενημερωσει για δωρακι και τι κανει η κοπελα?
φιλε έχει αναφερθεί επίσης οτι βοηθαμε οταν μπορουμε με καποιο τηλέφωνο αφού η ιδια δεν έχει θεμα..δεν υπάρχει πρόβλημα...δεν ρώτησε κάτι το περίεργο ο φίλος...αλλά ή κελλη δεν είναι εδώ τώρα...Φιλε εχει αναφερθει πολλες φορες το θεμα αυτο. Στελνεις μηνυμα στο mamba και σου δινει τηλεφωνο και λοιπες πληροφοριες...
φιλε έχει αναφερθεί επίσης οτι βοηθαμε οταν μπορουμε με καποιο τηλέφωνο αφού η ιδια δεν έχει θεμα..δεν υπάρχει πρόβλημα...δεν ρώτησε κάτι το περίεργο ο φίλος...αλλά ή κελλη δεν είναι εδώ τώρα...
εγώ φιλε το δίνω...και δεν γυριζει το Σεπτέμβρη! ;)Συμφωνω zad σε οτι λες απλα εμενα μου ειχε πει να μην δωσω το τηλεφωνο της... Αλλα ας το κουβεντιασουμε απο το σεπτεμβρη που γυριζει...
εγώ φιλε το δίνω...και δεν γυριζει το Σεπτέμβρη! ;)
καλα, μην το δενεις οτι εμενα μου ειπε αληθεια ;)Ξερω γω ρε φιλε τι γινεται... Εμενα μου ειπε οτι ειναι Κω και θα ερθει Σεπτεμβρη...
κανε μια δκιμη και πες μας και εμας αν αξιζη ;)www.mamba.ru/mb766492644?hit=3]http://www.mamba.ru/mb766492644?hit=3[/url] αυτη την εχει παρει κανεις??
κανε μια δκιμη και πες μας και εμας αν αξιζη ;)
καλα, μην το δενεις οτι εμενα μου ειπε αληθεια ;)
50 ευρώ ζήταγε το 2013 που ειχα μιλησει μαζί της δεν δίνει λωκό όλα με προφυλαξη δεν την πήρα
δεν ειναι μουφαΕυχαριστω φίλε ....
Τα ιδια λέει και τώρα αλλά μια και δε μας παιρνει για μουφες , ειπα να ρωτησω για καμια εμπειρία