αυτό το εχει πάρει κανεις;
την ρώτησα αν κάνει συνάντηση με δωράκι και μου λέει μπορεί.
ουτε αυτή η ίδια δεν ξέρει αν κάνει ραντεβού δηλαδή.
λολ ρε.
Μου ζήταγε 90 ακατεβατα άμα δεις κ τη φάτσα της στο viber
αυτό το εχει πάρει κανεις;
την ρώτησα αν κάνει συνάντηση με δωράκι και μου λέει μπορεί.
ουτε αυτή η ίδια δεν ξέρει αν κάνει ραντεβού δηλαδή.
λολ ρε.
ε!δεν ειναι και για εμετο!!!!!!λεω τωρα εγω!δε χρειαζεται τη βλεπουμε κ εδω :S
Αλάργα μόρτες! Ο Κωλάντερος μόνο ένα σλόγκαν προμοτάρει:Και στο καπάκι μετά τον "Kωλάντερο" για το κωλάντερο έγραψα εγώ!!!
πρωτη φορα ειπα να ασχολειθω με μαμπα στην ελλαδα κ πεθανα στα γελια--ενω πανω βουλγαρια παιζεισ με σωστες κορασιδες εδω στην ελλαδα αμεσως μετα απο 20 μυνηματα μιυ στελνει μυνημα να βαλω 20 ευρω χαχα χα χα χα βρε ψαχνουν θυματα?????????????? πρωτη κ τελευτια φορα που παιζω μαμπα σην ελλαδα
την ξερει κανεις αυτη??????
[size=11pt]Καλά, ακόμα κι αυτό είναι κλεμμένο από τον μέγιστο Scooby.... [/size]Αλάργα μόρτες! Ο Κωλάντερος μόνο ένα σλόγκαν προμοτάρει:
[move][size=30pt]Το ακάποτο πρωκτικό είναι η λύση σε όλα μας τα προβλήματα. Τέλος![/size][/move]
Θέλει VIP λογαριασμό.... ξέρει κάποιος κάτι?
ενημερωση για την Αλμπινα απο μαμπα εχει βαλει φωτο απο ελλαδα με φοντο το απεραντο γαλαζιο ( μυκονο η σαντορινη θα ελεγα ) εχει βρει χοντρομαλακα με λεφτα και του τα τρωει... γι αυτο δεν απανταει σε μυνηματα και μπλοκαρει κοσμο... θα πεσει πεινα καποια στιγμη ομως υπομονη
[size=11pt]Μήπως είναι περσινές?ενημερωση για την Αλμπινα απο μαμπα εχει βαλει φωτο απο ελλαδα με φοντο το απεραντο γαλαζιο ( μυκονο η σαντορινη θα ελεγα ) εχει βρει χοντρομαλακα με λεφτα και του τα τρωει... γι αυτο δεν απανταει σε μυνηματα και μπλοκαρει κοσμο... θα πεσει πεινα καποια στιγμη ομως υπομονη
[size=11pt]Μήπως είναι περσινές?
Σίγουρα τα τρώει από πιρφόρο, αλλά δεν βλέπω νέες φωτό της.... [/size]
το κροσντρεσινκ που λεει στο προφιλ της/του με τρομαζει λιγο....
το φβ ειναι γεματο φωτο αλλα εχει και εδω μεσα 2 γυμνες...Μια με στηθος φορα φοραδα και μια με τις μπουταρες καταναμα...Ποσταριστηκαν περσι το Οκτωβριο. Και οχι μονο...Παντου οπου και να κοιταξεις μια Αλμπινα εμφανιζεται![size=11pt]Μήπως είναι περσινές?
Σίγουρα τα τρώει από πιρφόρο, αλλά δεν βλέπω νέες φωτό της.... [/size]