ntropaloulis81
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Εμένα μου αρέσει που της κάνει και παζάρι να ρίξει την τιμή!!!
Κανονικά κατώ από 40 δεν πρέπει να δεχτεί κάποιος από αυτήν!!!
δεν εχω να πω κατι πραγματικα δεν....
Εμένα μου αρέσει που της κάνει και παζάρι να ρίξει την τιμή!!!
Κανονικά κατώ από 40 δεν πρέπει να δεχτεί κάποιος από αυτήν!!!
Έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την 'Θεία'??
Σε κουβέντα που είχα μαζί της αναφέρει ότι ήρθε πρόσφατα από Ρωσία και γουστάρει πάρα πολύ το σεξ.
Κάνει τα πάντα χωρίς πρόβλημα και με μικρό δωράκι για τα έξοδα της εδώ. Μίλησε για 40 ευρώ το οποίο με λίγο μπλα μπλα
μπορεί να κατέβει κι άλλο. Την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει περισσότερα...???
πες μας οτι μας κανεις πλακα ετσι?θα της τον εδινες στεγνα σε αυτην?τι αλλο θα ακουσουμε....
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΡΙξΑΝ ΣΤΑ 50 να παραθεσουν την συνομιλια.. γιατι και εγω λεω μου ζητησε 30
εγω δεν λεω ψεμματα
θεοχαρη προφανως μας τρολαρεις..κοιτα πιο πισω για αλλη κοπελα μιλαγατε
μπλεξατε τα μπουτιααα σαςς!!! εγω εκανα παζαρι με την κοπελα που εκανε ερωτηση ο τυπος paul!!!
Εχει λινκ η Ευα?εγω δεν λεω ψεμματα
μπλεξατε τα μπουτιααα σαςς!!! εγω εκανα παζαρι με την κοπελα που εκανε ερωτηση ο τυπος paul!!!
Από μαλάκια χάσαμε το κομμάτι!!!
Εμένα μου το άφησε 100 αφού είδε φωτογραφία προφίλ....
Η όμορφη όχι αυτή που έκανες παζάρι εσύ φίλος...
Από μαλάκια χάσαμε το κομμάτι!!!
Εμένα μου το άφησε 100 αφού είδε φωτογραφία προφίλ....
Η όμορφη όχι αυτή που έκανες παζάρι εσύ φίλος...
Ρε φιλε . Ελεος. Αυτη εχει πυτιριδα στις μουνοτριχες της
Έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την 'Θεία'??
Σε κουβέντα που είχα μαζί της αναφέρει ότι ήρθε πρόσφατα από Ρωσία και γουστάρει πάρα πολύ το σεξ.
Κάνει τα πάντα χωρίς πρόβλημα και με μικρό δωράκι για τα έξοδα της εδώ. Μίλησε για 40 ευρώ το οποίο με λίγο μπλα μπλα
μπορεί να κατέβει κι άλλο. Την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει περισσότερα...???
Επειδη κοιτω αρκετες μερες αυτο το νημα , κι επειδη διακρινω πολλες παπατζες να ιπταται εδω μεσα απο Juniδες κι απο αλλα ατομα , που ουτως η αλλως ξερουμε οτι ο καθενας εκτος απ το να ενημερωνει , τις περισσοτερες φορες τρολαρει λεγοντας διαφορες ανακριβιες , φιδαρες η κοινως παπατζες για να τα βλεπουν οι διαφοροι και να θαυμαζουν η να ξερογλυφονται και να ανεβαινουν τα ποστ τους με το τρολαριζμα και με τα ανακοντα .μπλεξατε τα μπουτιααα σαςς!!! εγω εκανα παζαρι με την κοπελα που εκανε ερωτηση ο τυπος paul!!!
θα κανω κασκαντεριλικι με δεν βγαζω ακρη απο οτι εχει γραφτει... εχει φτασει και η κ αυ λα ταβανι ελπιζω να μην κλαψω για μια ακομα φορα τα λεφτα μου!!
κάνει κώλο, και δεν αφηνει ουτε σταγονα να πεσει κατωθα κανω κασκαντεριλικι με δεν βγαζω ακρη απο οτι εχει γραφτει... εχει φτασει και η κ αυ λα ταβανι ελπιζω να μην κλαψω για μια ακομα φορα τα λεφτα μου!!