Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γνωστο κολπο με τις παλιες φωτο στο mamba αλλα το ειχαμε ξεχασει.Υπαρχουν πολλες last year εκει μεσα οπως και fakeκανονικα με το που ειδε το gilf επρεπε να του κλεισει τη πορτα στη μαπα,να μαθει να κοροιδευει..καλα κ στη φωτο που εχει στο προφιλ της παραπανω απο 29 φαινεται..αλλα οχι κ τετοια κοροιδια..
φιλτατε ως γνωστον ο αντρας εχει δυο εγκεφαλους και αιμα αρκετο να λειτουργει ο ενας...οποτε αν αιματωνεται ο κατω εγκεφαλος η λογικη παει περιπατο...κανονικα με το που ειδε το gilf επρεπε να του κλεισει τη πορτα στη μαπα,να μαθει να κοροιδευει..καλα κ στη φωτο που εχει στο προφιλ της παραπανω απο 29 φαινεται..αλλα οχι κ τετοια κοροιδια..
φιλτατε ως γνωστον ο αντρας εχει δυο εγκεφαλους και αιμα αρκετο να λειτουργει ο ενας...οποτε αν αιματωνεται ο κατω εγκεφαλος η λογικη παει περιπατο...
ευχαριστουμε παντως τον συναγωνιστη για την ενημερωση που εκανε...μας φυλαξε...
εχεις δικιο σε αυτα φιλε...απλα μην ξεχνας και καποιοι που κανουν κριτικες καποιες φορες χλευαζονται τοσο που δεν ξαναγραφουν...και αλλοι οπως εγω ενημερωνουν απλα αυτους που πραγματικα μοιραζονται πληροφοριες ;)Να ευχαριστήσω και εγώ με τι σειρά μου τον nitro για τη κριτική που έγραψε…..
Δεν είναι και πολλοί αυτοί που γράφουν αναλυτικά την εμπειρία τους στο mamba, και για να ακριβολογήσω, μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού… ;)
Οι υπόλοιποι καλαμπουρακια και κανένα λινκ…πανε τρώνε και μουγκα.. καλό το φαγητό ? κακό ? μόνο εκείνοι ξέρουν
-ελά να βγκάλουμε καπότα να κάνω πίπα, μου κάνει...
Εντάξει λέω δέσε...
αρχίζει την αερόπιπα ματά φραπεδομηχανής στην σκάλα τρία ,και κάποια στιγμή αφού είχα μουδιάσει της λέω έλα πάρτα στο στόμα
Παπάρια, έμεινε σε απόσταση ασφαλείας κα με κοιτάζει λές και έβλεπε βεγγαλικά την Ανάσταση....
εχεις δικιο σε αυτα φιλε...απλα μην ξεχνας και καποιοι που κανουν κριτικες καποιες φορες χλευαζονται τοσο που δεν ξαναγραφουν...και αλλοι οπως εγω ενημερωνουν απλα αυτους που πραγματικα μοιραζονται πληροφοριες ;)
δεν αντιλεγω φιλτατε απλα επιλεγω να ενημερωνω καποιους που κανουν κριτικες και οχι ολους.και φυσικα οποιοσ με ρωτησε με πμ παντα τον κατατοπιζα για οσες εχω εμπειρια...Κάνεις λάθος φίλε…για μένα που δεν είμαι σαβουρογαμης…η ποιο σημαντική πληροφορία είναι το πώς είναι στην πραγματικότητα η κοπέλα και τι κάνει στο κρεβάτι..(οι φωτο είναι σχεδόν πάντα πενταετίας και…!!!)
Μακάρι για την ίδια κοπέλα να βρεθούν 2-3 να τα πουν …αλλά ούτε ένας δεν υπάρχει
Τώρα αν κάποιος θέλει να κανει καλαμπουρακι εις βάρος μου….χεστικα
Κώλωσε ο nitro ?
Α..τον πουστη.....για αυτο εχουν μπει ενα-δυο και σε μενα αλλα δεν εδωσα σημασια,τους περασα για αδελφεςΑ και κάτι ακόμα για το mamba γενικότερα...
Έκανα το λάθος να βάλω φωτό στο προφίλ μου. Ξέρω κάποιοι θα με πουν μαλάκα, αλλά μέχρι στιγμής αυτό είχε λειτουργήσει υπέρ μου.
Όταν έβλεπα ποιος είδε το προφίλ μου την κάθε μέρα έβλεπα και κάποιους "άνδρες" στους οποίους δεν έδινα σημασία.. Μέχρι που μπήκα στο προφίλ ενός εξ αυτών..
Αποτέλεσμα? Να συνειδητοποιήσω ότι ο κύριος έχει κάνει copy-paste μια φωτό μου και την έχει μοστράρει φάτσα κάρτα στο προφίλ του Αρμενικής καταγωγής το μουνόπανο..
Αφού κάνω complain στο mamba για τη φωτό (το αίτημα δεν έχει προωθηθεί ακόμα), του στέλνω μήνυμα να του πω ότι έκλεψε την φωτό και να την σβήσει... Δεν άντεξα και τον πλάκωσα στα γαμωσταυρίδια. Ξανά αποτέλεσμα? Μου έρχεται μήνυμα από το mamba ότι μίλησα άσχημα σε συνομιλία και αν το ξανακάνω θα σβήσουν το δικό μου προφίλ..
Και δαρμένος και γαμημένος δηλαδή...
Αυτά για να προστατέψω κάποιους άλλους... Εγώ την πάτησα... Να δω πως θα ξεμπλέξω...
η πλάκα είναι πως καποιοι της τα σκάνε ακομα...της εκανα προ ολιγου προταση για να δω αντιδρασεις για 150/2ωρο φουλ πρόγραμμα και το παιζει βαρυ πεπόνι!200 θελει + εξτρα...θα παρει αρχίδια!!!βρε ολοι να τις λετε 100/2ωρο να συμμορφωθει! ;) ;) ;)Αντε τυχερούληδες την εφαγε άλλος πάλι την φόλα:
Φωτογραφία δεν παίρνω όρκο αν είναι αυτή ,αλλά και αν είναι,είναι τουλαχιστον 5ετίας...
Η κυρία είναι GILF μεταξύ 43-46 ετών με ότι αυτό συνεπάγεται για τα πραγματικά τονισμένα χαρακτηριστικά της (βυζιά.κώλο,κοιλιά)και συμπεριλαμβάνεται απο πλευράς εμφάνισης στο target group του "Zero"
Στα τέσσερα η κατάσταση διορθώνεται με την χαλάρωση αλλά η γενικότερη ατμόσφαιρα δεν....
Συνεννόηση στο τηλέφωνο για γερά νεύρα:
- Παρε να μου πεις ντομάτιο ξενοντοχείο για να ξεκινήσω. μου λέει αρχικά
- Ελα Γιάννα είμαι στο δωμα΄τιο ... ξενοδοχείο τάδε ,οδός τάδε
-Τι να κάνω οντός, μου κάνει , με ταξί τα έρτω
- Ε μα για αυτό στο λέω ,απαντάω και εγώ αμέριμνος
Μετά από 15 λεπτά μου κάνει αναπάντητη.
- Ντεν υπάρχει αυτό ξενοντοχείο, μου λέει, είσαι σίγουρος πως λέγεται έτσι?
- Ναι είμαι σίγουρος ,μαλιστα αυτη την στιγμή καθομαι ορθιος γυμνός μπροστά στην πόρτα του δωματίου μου και διαβάζω την ταμπέλα, καλά ακόμα σπίτι σου είσαι ?
- Ντεν είσαι μόνος σου εντάξει?
- Παρακαλώ
- Ντεν είσαι μόνο εσύ , και άλλοι λένε που είναι και πάω και ντεν είναι
- Να ζητάς τηλέφωνο ξενοδοχείου, της ξαναλέω , πάρε το....κλπ κλπ
Μετά 1 ώρα εμφανίστηκε τελικά χαμογελαστή και γενικά με καλή διαθεση.
Με ρούχα ξεγελάει αλλά χωρίς τα ψηλοτάκουνα και τα ρούχα δεν λέει και φαίνονται τα χρόνια ...
Λεω μέσα μου δεν γαμιέται έχουμε γαμίσει και χειρότερες ,εδώ θα σκαλώσουμε?
Την αρπάζω από την ξανθιά κοτσίδα λοιπόν και την πλακώνω στα γλωσόφιλα και στη συνέχεια την οδηγώ προς τα κάτω
- σιγκά το μαλλί μου , μου λεεί και κανει κίνηση βγάζοντας μου το χέρι (-1 πόντο)
αρχίζει τα γλυψίματα στα @@ και στον 8---> φυσαρμόνικα...
Αφού δεν τον έπαιρνε βαθιά στο στόμα και αφού δεν άφηνε και σβέρκωμα ,προχωράω στο plan B ,το 69 δηλαδή μπας και χαλαρώσουν τα ήθη...
Παπάρια, με το που άρχισε να υγραίνεται μου τραβάει το χέρι από το (Ι) της (-2 πόντους)
Λέω έτσι είσαι , και την γυρνάω πίπα στα τέσσετα μπροστά στον καθρέπτη και σκύβω για κωλονοσκόπηση...
- ασε κολαράκι τώρα εεεεε
Ω να σου γαμίσω λέω εδώ θα μείνουμε απόψε πάει....
ξανακάθομαι μου βάζει προφυλακτικό και την βάζω από πάνω να γλύφω και κανένα βυζί παρότι κρεμασμένο και πλαδαρό...
κουνιόταν ,ξανακουνιόταν, φίλαγε ξαναφίλαγε ,είδε πως δεν ερχόταν το μοιραίο μου λέει έλα στα τέσσερα....
Ξεκιναμε και στο 5λεπτο μου αρχιζει τα ωωω χύνω ,ωωω χύνω ... Ξαναστα@@ μου την ρίχνω μπρουμητα και την αρχίζω στις γρήγορες με το πρόσωπο κολλημένο στο δικό της να της γλύφω ότι έβρισκα μπροστά μου, αυτιά ,μύτη, ματια ,χείλη κλπ...
Σε μια φάση κοιτάζω καθρέπτη και την βλέπω ,με ένα έντρομο ύφος από κάτω να με κοιτάει ,λέω τι συμβαίνει?
-ελά να βγκάλουμε καπότα να κάνω πίπα, μου κάνει...
Εντάξει λέω δέσε...
αρχίζει την αερόπιπα ματά φραπεδομηχανής στην σκάλα τρία ,και κάποια στιγμή αφού είχα μουδιάσει της λέω έλα πάρτα στο στόμα
Παπάρια, έμεινε σε απόσταση ασφαλείας κα με κοιτάζει λές και έβλεπε βεγγαλικά την Ανάσταση....
Μου λέει είσαι καλά θες να ηρεμήσεις λίγο ? Λέω όχι πάω για μπάνιο ντύσου ...
Κάπως έτσι έλειξε άδοξα η συνάντηση με 120 + 30 ξενοδοχείο να μου φαντάζουν υπέρογκο ποσόν τόσο για το service όσο και για την συνολική εμφάνιση
Αν με ρωτάγατε για VFM μόνο τσάμπα...
Αντε καλό μας καλοκαίρι
εκλεισε δουλεια για κανα μηνα...με ενα ραντεβου την μερα 30 Χ 200 = 6000....ποιος τα περνει σε εναν μηνα ε?xaxaxa.
η μαρια-μαρια εχει πανω από 50 μη διαβασμενα μηνυματα..
τι μαλακες ειμαστε..
το βαλιντσακι τι..σκατα σημαινει?[size=12pt]Τα κασκαντεριλικια βγηκαν σημερα κατα 50%. Μετα το καναβατσο του ΝΙΤRO ειπα να δοκιμασο αυτο... 44 χρονων καλοδιατηρημενο milf. Βρεθηκαμε στο χωρο της. Ειναι λιγο καλυτερη απο τις φωτο αλλα προτεινεται σε milfακηδες. Καλη συμμετοχη στο sex με προφυλαξη και φανταστικη πιπα χωρις. Δεν κανει πρωκτικο.
Καλο κορμι για την ηλικια της με επιδερμιδα 20χρονης (κλασεις ανωτερη απο Βαλεντινα και Ingrid) αλλα μικρο στηθος και "πεσμενο" γενικα συνολο.
Εκατσα 1,5 ωρα και το καναμε 2 φορες. Και ολα αυτα σε ενα υπεροχο βαλιντσακι τον 50€.
Υ.Γ. Μια χαρα ειναι τα 50 και χωρις ξενοδοχειο. Μη το παιζετε λεφταδες και χαλατε τη πιατσα μερικοι.[/size]