tedsantrin
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ετυχε(ή μάλλον πέτυχε!)να τη δω εξω απο γνωστο σημειο οπου προφανως ειχε παει για
Πολυ χαρακτηριστικο το πρόσωπό της,πολυ μικροσωμη και αρκετα αδυνατη αλλα γενικα καυλιαρικο το ολο συνολακι της!
Φορουσε και ενα μαυρο κολαν και οπως περιμενε ταξι ειχα την ευκαιρια να την προσεξω περισσοτερο και με ψιλοκολασε
να κανονισουμε απο εδω μεσα να την παρουμε?τι λετε?γουσταρει τρελα 3 και πανω
καλημερα,επισκεψη πριν κανενα 20μερο στην κελλυ απο mamba...οχι τιποτα το φοβερο απο εμφανιση(τεραστια βυζια για φαγωμα) ομως στον αγωνα ειναι σκυλι του πολεμου...
δεν σταματαει αν δεν σε εξαντληση,πολυ καλη πιπα και αντεχει στο γαμησι,ειναι αυτο που λενε γεννημενη για πουτσο.
τωρα ειναι στο σωστο θεμα το ποσταρισμα.
καλημερα,επισκεψη πριν κανενα 20μερο στην κελλυ απο mamba...οχι τιποτα το φοβερο απο εμφανιση(τεραστια βυζια για φαγωμα) ομως στον αγωνα ειναι σκυλι του πολεμου...
δεν σταματαει αν δεν σε εξαντληση,πολυ καλη πιπα και αντεχει στο γαμησι,ειναι αυτο που λενε γεννημενη για πουτσο.
]
Αυτο εδω το εχει δοκιμασει κανεις ;;;
Αυτο τι λεει το εχει παρει καποιος?το αλβανιδακη αννα με το προφιλ
εκανε νεο προφιλ με το ονομα μαρινακι
μια εκτ και στοματικο με προφ 80....20+εξτρα!!
μην με ζαλισετε τα τριχωτα μου μεζεα με τηλ απλα μιληστε απανταει!
]
Αυτο εδω το εχει δοκιμασει κανεις ;;;
KAI Exei δωσει πολλες φωτο στον λαο παντως ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του αξιζειAleksandra27 ;) Πολλοί έχουν δοκιμάσει με 60 ;) Γιά ψάξε λίγο
τι δεν σου αρεσε? το επιθετο?Καλημέρα! μήπως γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό ??
μιλήσαμε λίγο έστειλε και φωτο. αλλά κάτι δεν μου αρέσει.
Καλημέρα! μήπως γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό ??
μιλήσαμε λίγο έστειλε και φωτο. αλλά κάτι δεν μου αρέσει.
Αστον να μιλησει...Σεριφης εισαι? Αυτο ειναι το προβλημα σου τωρα εσενα?πρωτον σε λαθος thread το αναρτησες.δευτερον νομιζω πως εχουμε σταματησει να αναρτουμε fb urls...αν κανω λαθος να με διορθωσουνε οι ειδημων.