thiras
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2006
- Like
- 242
- Πόντοι
- 36
ναί βρήκα την σελίδα
κρίμα γιατί φαίνεται δυνατό κομμάτι...
Επειδη ο ενας λεει ετσι κι αλλος γκιουβετσι δεν εχεις παρα να πας μονος σου χωρις προκαταληψεις.ναί βρήκα την σελίδα
εγω πάντως την βρηκα οκ,καθαρότατη,ευδιάθετη και πολύ καυλιάρα.....ναί βρήκα την σελίδα
Ξερουμε τιποτα για αυτην καπου ειδα κατι αλλα στο ψαξιμο δεν βρηκα link..
........
Πληροφοριες για καποια π χπυν γραψει πολλοι που ζητα 150 χωρις κωλο συντομα..η φωτο ειναι μουφα
μην τρελενεσε με τον κολο της ,,,,,,
Στην πρόσφατη συνάντησή μου με την συγκεκριμένη κοπέλα αφαιρώντας το εσώρουχο παρατήρησα δυο (τουλάχιστον) εξογκωματάκια στην περιοχή του πρωκτού...Δεν κάθισα να επιθεωρήσω όλη την περιοχή, αλλά, προφανώς, ανησύχησα... Όταν της έθιξα το θέμα μου είπε ότι τα έχει από μικρή και ότι δεν είναι τίποτα.. Ακόμη κι αν είναι απλές κρεατοελιές, ζήτησα συγνώμη και αποχώρησα.
Αν κάποιος συναγωνιστής έχει πρόσφατη εμπειρία, please feel free to share
σε αυτή αναφέρεσαι φίλε? σκεφτομαι να την πάρω αυριο/μεθαυριο...
εδω τη εχουμε ?........λετε να ειναι του επαγγελματος ?
Η σκούπα Philips ρούφα την σκόνησεβασμος στην τριτη ηλικια
τι ειδες δηλαδη? λιγο πιο χαλαρα... ολοι οι γιατροι εδω μαζευτηκανΣτην πρόσφατη συνάντησή μου με την συγκεκριμένη κοπέλα αφαιρώντας το εσώρουχο παρατήρησα δυο (τουλάχιστον) εξογκωματάκια στην περιοχή του πρωκτού...Δεν κάθισα να επιθεωρήσω όλη την περιοχή, αλλά, προφανώς, ανησύχησα... Όταν της έθιξα το θέμα μου είπε ότι τα έχει από μικρή και ότι δεν είναι τίποτα.. Ακόμη κι αν είναι απλές κρεατοελιές, ζήτησα συγνώμη και αποχώρησα.
Αν κάποιος συναγωνιστής έχει πρόσφατη εμπειρία, please feel free to share
κρεβαταμπλ..... εχεις ινφο ??Η σκούπα Philips ρούφα την σκόνη
τι ειδες δηλαδη? λιγο πιο χαλαρα... ολοι οι γιατροι εδω μαζευτηκαν
εμένα μου ζήτησε 130 για μια ώρα και 210 για 2 ώρες full! Μάλλον για γραφείο το κόβω...
τίποτα μυρωδιές σου ήρθαν όπως έχει αναφερθεί???
80 ευρω την ωρα χωρις κουλουρι