ναι όντως πολύ καύλα! όποιος ξέρει το τηλ. ας το μοιραστεί μαζί μας. Έχουμε μιλησει αλλα τηλέφωνο δεν μου έχει δωσει. Αργεί χαρακτηριστικά να απαντήσει. Σε εσένα φαίνεται να το εννόησα?
Τσεκαρε PM
ναι όντως πολύ καύλα! όποιος ξέρει το τηλ. ας το μοιραστεί μαζί μας. Έχουμε μιλησει αλλα τηλέφωνο δεν μου έχει δωσει. Αργεί χαρακτηριστικά να απαντήσει. Σε εσένα φαίνεται να το εννόησα?
δεν ειναι κακο , γαμευσιμο φαινεται οχι ομως για 150, δεν θα εδινα πανω απο 120, αλλα αν ειναι αυτη, καποιες φωτο ειναι επαγγελματικες και μυριζομαι γραφειο, με το mamba δεν εχω και τις καλυτερες εμπειριες. Πηγαινε και πες μας
120 ??? πατε καλα ?? Παπαδες βρισκεις με αυτα τα λεφταδεν ειναι κακο , γαμευσιμο φαινεται οχι ομως για 150, δεν θα εδινα πανω απο 120, αλλα αν ειναι αυτη, καποιες φωτο ειναι επαγγελματικες και μυριζομαι γραφειο, με το mamba δεν εχω και τις καλυτερες εμπειριες. Πηγαινε και πες μας
δεν ειναι κακο , γαμευσιμο φαινεται οχι ομως για 150, δεν θα εδινα πανω απο 120, αλλα αν ειναι αυτη, καποιες φωτο ειναι επαγγελματικες και μυριζομαι γραφειο, με το mamba δεν εχω και τις καλυτερες εμπειριες. Πηγαινε και πες μας
εχει και αλλο προφιλΜου εστειλε και με εσωρουχα. Ειναι κορμι δυνατο.
Τα 150 ειναι για 1,5ωρα....
Μην πέσετε κάτω από δίωρο με 150 για την συγκεκριμένη!!!
κατι γι αυτην?
κατι μου θυμιζει ,αλλα ξεκουτιανα πια
κατι γι αυτην?
Γιατι μοιαζει ρε παιδια με την Μαρλεν ?για δες...
γιατι το λες αυτο ?.......για δωσε παραπανω πληροφοριες ....
Το Ατζελικα πρωτη φορα το βλεπω. Η φωτο με το καπελο ειναι σιγουρα η Μαρλεν. Παντως σαν Μαρλεν επαιζε καλη μπαλλα , σαν Αναστασια μαλλον παει για μεταγραφη. Θα δουμε σαν Ατζελικα τι κανει . χαχαχαΑυτή είναι(Μαρλεν) αλλά την πήρα σαν Αναστασία κι έγραψα για αυτήν πιο πισω, τώρα πλασάρει και το Αντζελικα
Γιατι μοιαζει ρε παιδια με την Μαρλεν ?
κατι γι αυτην?