εγώ ακόμα περιμένω φωτογραφία της...μπορείς να κάνεις ένα κόπο να τη στείλεις με pm ?
εχω προβλημα δεν ξερω πως βαζουν τη φοτο στο μπ....
αν μου στειλεις με πμ το e-mail σου να το κανω
εγώ ακόμα περιμένω φωτογραφία της...μπορείς να κάνεις ένα κόπο να τη στείλεις με pm ?
εμένα ακομα να μου στειλει τηλέφωνο και φωτο αν και τα είπαμε εδώ και 3-4 μέρες....και εγω θέλω αλλα θα δω και μετά θα αποφασίσω...Τι έγινε παιδία την πήρε κανείς αυτή εδώ ?
Για την Μαρία-Μαρία λέω….πολύ φασαρία κάνατε… και τώρα βλέπω ησυχία..!!!
Μου έστειλε και μένα φωτο…καλό κομμάτι φαίνεται !!! αλλά η τιμή.. τιμή
Άντε θα πάει κανένας ? ξύνομαι να πάω…. μην κάνω εγώ πάλι τον κασκαντέρ… αν και μου βγαίνει τώρα τελευταία ;)
εχω προβλημα δεν ξερω πως βαζουν τη φοτο στο μπ....
αν μου στειλεις με πμ το e-mail σου να το κανω
μόλις το έκανα...
Δεν χρειαζεται να ξερεις ουτε ρωσικα ουτε αγγλικα,μιλαει τελεια ελληνικα δουλευει σε κολαδικο στο Αιγαλεω και εψαχνε χορηγο πριν απο ενα εξαμηνο περιπου που ασχοληθηκα μαζι της.τις εχω στειλει μην αλλα ακομα να απαντησει...παντως φαινεται πολυ καυλα
και?ενεδωσε?εγινε κάτι?αξιζε?Δεν χρειαζεται να ξερεις ουτε ρωσικα ουτε αγγλικα,μιλαει τελεια ελληνικα δουλευει σε κολαδικο στο Αιγαλεω και εψαχνε χορηγο πριν απο ενα εξαμηνο περιπου που ασχοληθηκα μαζι της.
Καλα το ειχα καταλαβει, γιατι μια απο τις φωτογραφιες της ειναι τραβηγμενη σε κωλομπαροΔεν χρειαζεται να ξερεις ουτε ρωσικα ουτε αγγλικα,μιλαει τελεια ελληνικα δουλευει σε κολαδικο στο Αιγαλεω και εψαχνε χορηγο πριν απο ενα εξαμηνο περιπου που ασχοληθηκα μαζι της.
μου'δωσε το τηλεφωνο της και μου ειπε για ποτακι στο Αιγαλεω.της τηλεφωνουσα και σπανια απαντουσε,ηταν φρεσκοχωρισμενη τοτε απο τον χορηγο της και ηταν στη κοσμαρα της.εγω δεν εκανα κατι παραπανω μαζι της.Αυτα.και?ενεδωσε?εγινε κάτι?αξιζε?
kalispera tis exo stili minima den mou apantaei esi tin exeis dei pos einai emfanisiσου την στελνω.....
φιλε γραφε με ελληνικα για τι αν δεν σε μαλλωσουν οι mods θα το κανει η valeria!!!!kalispera tis exo stili minima den mou apantaei esi tin exeis dei pos einai emfanisi
Λοιπόν εγώ δεν άντεξα να περιμένω…με έφαγε η περιέργεια βλέπετε και έκλεισα με τη Μαρία-Μαρία..
Αεράτη γκόμενα.. ξανθιά γαλανομάτα ( όπως στη φωτο.. ) περίπου 1.70 ωραίο σώμα για 30 +…βυζί 3αρι
Πραγματικό αματουρι που αν το περιποιηθείς τα δίνει όλα…δεν ξεκόλλησε από πάνω μου ούτε για μια στιγμή.. και μείναμε πάνω από 2 ώρες , μπορεί και 3!!
Φιλία με γλώσσα.. πίπα φανταστική…γουστάρει να την πιπωνεις συνέχεια ,δεν λέει σε τίποτα όχι και γουστάρει τη ποικιλία στις στάσεις
Το μουνακι της καθαρό και στενό….και συνεχεία μουσκεμένο… παίρνει φωτιά αμέσως μόλις την αγγίξεις
Γενικά πέρασα πολύ καλά.. και πίστευω πως είναι μια πολύ καλή επιλογή για το χρόνο που διαθέτει.
Προσωπικά έχω αρχίσει να βαριέμαι τα βιαστικά γαμησια της μιας ώρας…με το ρολόι στο χέρι
Γράψτε και εσείς τίποτα…όχι μόνο να παίρνετε πληροφορίες
Εμενα παντος μου ζητησε 150 για 1 ωρα και οταν τισ ειπα ποσ με ενδιαφερει anal και cif δεν μου ξαναπαντησεΛοιπόν εγώ δεν άντεξα να περιμένω…με έφαγε η περιέργεια βλέπετε και έκλεισα με τη Μαρία-Μαρία..
Αεράτη γκόμενα.. ξανθιά γαλανομάτα ( όπως στη φωτο.. ) περίπου 1.70 ωραίο σώμα για 30 +…βυζί 3αρι
Πραγματικό αματουρι που αν το περιποιηθείς τα δίνει όλα…δεν ξεκόλλησε από πάνω μου ούτε για μια στιγμή.. και μείναμε πάνω από 2 ώρες , μπορεί και 3!!
Φιλία με γλώσσα.. πίπα φανταστική…γουστάρει να την πιπωνεις συνέχεια ,δεν λέει σε τίποτα όχι και γουστάρει τη ποικιλία στις στάσεις
Το μουνακι της καθαρό και στενό….και συνεχεία μουσκεμένο… παίρνει φωτιά αμέσως μόλις την αγγίξεις
Γενικά πέρασα πολύ καλά.. και πίστευω πως είναι μια πολύ καλή επιλογή για το χρόνο που διαθέτει.
Προσωπικά έχω αρχίσει να βαριέμαι τα βιαστικά γαμησια της μιας ώρας…με το ρολόι στο χέρι
εγώ ακόμα περιμένω το τηλέφωνο της...δεν μου έχει απαντήσει
ευτυχώς που ήταν αληθινή η φώτο και η γκόμενα είναι αυτή που βλέπουμε ath. Μακάρι να βρούμε κι άλλες σαν αυτή
Καλα κανεις,και εγω το εχω ριξει στις ανεξαρτητες καιρο τωρα.Βαρεθηκα τα ραντεβου με τα γραφεια,το τηλεφωνο 5-10 λεπτα πριν το τελος,λες και γαμας με χρονομετρο και αλλες τετοιες μαλακιες........Τις φωτο δεν ειπες που τις βρηκεςΛοιπόν εγώ δεν άντεξα να περιμένω…με έφαγε η περιέργεια βλέπετε και έκλεισα με τη Μαρία-Μαρία..
Βρε Ath60 επειδή από αυτά που διαβάζω σαν περιγραφή αλλά και σαν συμπεριφορά, η γκόμενα στις φωτό που σας έχει δώσει, είναι με μαύρα εσώρουχα και κάθεται σε ένα τραπέζι μπιλιάρδου?
Υ.Γ. Δες τα ΠΜ σου!!