jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ευχαριστώ zadren!!
εμενα μου ειπε οτι δέχεται μονο σπίτι της στην Ηλιούπολη
Οποτε μετα να μαζευτουμε για καφε στο γνωστο μερος
ευχαριστώ zadren!!
εμενα μου ειπε οτι δέχεται μονο σπίτι της στην Ηλιούπολη
Ποιο ξενο σπιτι ρε ρεμαλι? Αφου εχω παει εκει καμποσες, δεν ειναι ξενο...Εχω αφησει εκει μεσα αποτυπωμα του BOU!Μπα
Εγω outcall αποδιδω καλητερΑ
Δεν μπορω τα ξενα σπιτια
Χοτελι κ μονο
Ποιο ξενο σπιτι ρε ρεμαλι? Αφου εχω παει εκει καμποσες, δεν ειναι ξενο...Εχω αφησει εκει μεσα αποτυπωμα του BOU!
Παμε μια βολτα λοιπον από την γειτονια της φιλης μας της Κελλης.
Η ξαδελφη μας η Κελλη είναι μια γυναικα γυρω στα 32-34…Είναι μια γυναικα full. Full στηθος, full κωλος, full χειλη, full μπουτια και γενικα μια γυναικα full. Σωμα αχλαδι για τους λατρεις του κωλου και της λεπτης μεσης (αναλογικα παντα)…Η γυναικα αυτή με μαυρη στενη σατινε μινι φουστα μεχρι το μουνι, χωρις στριγκακια και μαλακιες από κατω, με μαυρα ψηλοτακουνα και στενο ασπρο ζιβαγκο χωρις σουτιεν σου γαμαει το μυαλο διχως αυριο. Εγω την ειδα ξανθια αλλα και καστανη. Φιλος που την ειδα προσφατα ειπε ότι είναι σοκολατα. Εικονα που θα την εχετε μεσα σας για πολύ καιρο. Ματιά πουτανας και τσοντόφατσα όλα τα money… Μενεις τελειως σεντονι.. Ετσι με υποδεχτηκε εμενα μια απο τις φορες που την ειδα. Ηξερε τι μου αρεσει και απλα ηταν μια καυλα μονο και να την βλεπεις. Σκετη μπουζουκογκόμενα. Να την βγαζεις εξω και να πεφτουν τα μαχαιροπηρουνα φιλοι μου.
Προγραμμα πολύ καλο με Τ.Π.Ο. included.
Πιπα - " τα ήπια", κουλη, αριστης ποιοτητας με προτωβροχια και πολύ χρηση υγρογλωσσιου.
Κουνηματα φρεγατας για δυσκολες θαλασσες.
Παιζει και σε χοτελι των αριστερων νοτιων προαστιων…
Σε λιγα χρονακια θα είναι το τελειο μιλφομπούκαλο για μεγαλες παραλιες…Απλα μια trophy wife…
ΥΓ Αγαπουληδες, προχωρηστε αφοβα…Είναι γυναικα γαμοπαιχνιδιάρα. Δεν κινδυνευετε από αγαπουλιαση.
Θα αστειευεσαι ετσι? Παλια ξεκωλιαρα swinger φολα ολκης .....
μην ανυσηχεις σε λιγο θα ερθει "καποιος" που ειχε ερθει και τον Αυγουστο να μιλησει για δαυτην...Μονο που αυτη τη φορα ξερουμε κατι παραπανω και δεν... ....κανει και ντουετο....
ορματε γιατί χανόμαστε....
ο πρώτος καταδρομέας αν επιζήσει ας γράψει κριτική...
Εσυ που την θυμηθηκες αυτη αληθεια?
μην ανυσηχεις σε λιγο θα ερθει "καποιος" που ειχε ερθει και τον Αυγουστο να μιλησει για δαυτην...Μονο που αυτη τη φορα ξερουμε κατι παραπανω και δεν... ....
Εσυ που την θυμηθηκες αυτη αληθεια?
Τα παιρνει στο στομα?Η κυρια προσφερει μασαζ σε ολο το σωμα με μια εκτονωση με το χερι.
Εχει παει κανεις?
Τα παιρνει στο στομα?
Τα παιρνει στο στομα?
Αν τα παιρνει, ρωτα αν τα καταπινει ....Και τοτε θα δουμε....αυτο εχω ρωτησει και περιμενω απαντηση...
Αυτη χανει....μπα...δεν γινεται λεει με τιποτα...παμε για αλλα
Αυτη χανει....
καλα σίγουρα..
μου απαντησε ¨" Εδω δεν ειναι στουντιο.."
"και τι ειναι?" της λεω
"terapevtiko masaz " λεει
" με terapevtiki malakia?" της απαντησα αλλα δεν μου απαντησε ποτε...