Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Μακαρι αρχηγεΝαι ρε στο ειπα και εγω...Ξεκολλα ολα θα γινουν...
Ενα καλο μουνακι θα με ξεσηκωσει η γιατρεια εκει ειναι
Μακαρι αρχηγεΝαι ρε στο ειπα και εγω...Ξεκολλα ολα θα γινουν...
καταλαβα... εγω για αυτο γυρναω γυρω γυρωΤι δεν καταλαβες?
Ειμαι λιγο ξεπερασμενος για την κοπελα...
Τι δεν καταλαβες?
Ειμαι λιγο ξεπερασμενος για την κοπελα...
Που να την κανω ρε καλα εγω αυτη? Αυτη θελει τυπους σαν και σενα να μην μπορει να δει το χαρτη μετα ;)
φιλε zadren,στσ ποσα εριξες το budget της συγκεκριμενης,αν επιτρεπεται?οχι τιποτα αλλο για να μην χαλαμε κ την πιατσα
Λογικά η κοπέλα θα του δώσει μόνο 150 ευρώ και ένα διήμερο στην Αίγινα.... έχει μαλακώσει τώρα τελευταία
ε αμα ειναι να του δωσει κιολας,να μας μαθει κ μας τα κολπα
μπα? πως απο εδω εσυ? μας ξεχασες φιλαρακι ;)Μήπως να σε φωνάζουμε παππού Ζαντ???? χράτσα χρούτσα σου πάει καλύτερα ρε χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Πες της 130 2 ωρες full. Μιλησε το μαζι της...Μαλακιες σου λεει....φιλε zadren,στσ ποσα εριξες το budget της συγκεκριμενης,αν επιτρεπεται?οχι τιποτα αλλο για να μην χαλαμε κ την πιατσα
Λογικά η κοπέλα θα του δώσει μόνο 150 ευρώ και ένα διήμερο στην Αίγινα.... έχει μαλακώσει τώρα τελευταία
μπα? πως απο εδω εσυ? μας ξεχασες φιλαρακι ;)
Πες της 130 2 ωρες full. Μιλησε το μαζι της...Μαλακιες σου λεει....
130,foul για 2 ωρες?..not bad..πηγα να το παιξω γνωριμια κ ετσι,πας κ την βγαλω καθαρη με κανα ποτo,φαγητο αλλα ακομα περιμενω απαντηση ..κ επειδη την βλεπω την δουλεια να μενουμε με το πουλι στο χερι στο τελος κ κατι μου θυμιζει κ η μαπα της,λεω να της το ξεφουρνισω για δωρακι να τελειωνουμε..
Δωσε χωρο 2-3 μερες πρωτα μην την παθεις σαν μια αλλη περιπτωση...αστο να ξεχαστει για λιγο και χτυπα ;)130,foul για 2 ωρες?..not bad..πηγα να το παιξω γνωριμια κ ετσι,πας κ την βγαλω καθαρη με κανα ποτo,φαγητο αλλα ακομα περιμενω απαντηση ..κ επειδη την βλεπω την δουλεια να μενουμε με το πουλι στο χερι στο τελος κ κατι μου θυμιζει κ η μαπα της,λεω να της το ξεφουρνισω για δωρακι να τελειωνουμε..
Καλα εσυ αλιμονο...Re c το αμαξι το επλυνες? ;) (το μεσα εννοω)Εγώ από κει ξεκινάω πάντα.... αφού θα τα σκάσουμε με τον έναν η τον άλλον τρόπο τουλάχιστον να ξέρω απο την αρχή αν θα ασχοληθώ η όχι
Καλα εσυ αλιμονο...Re c το αμαξι το επλυνες? ;) (το μεσα εννοω)
Δωσε χωρο 2-3 μερες πρωτα μην την παθεις σαν μια αλλη περιπτωση...αστο να ξεχαστει για λιγο και χτυπα ;)
;)καταλαβα..εννοεις οντως να μην ειναι του επαγγελματος κ να την καλομαθουμε με τα δωρακια
καταλαβα..εννοεις οντως να μην ειναι του επαγγελματος κ να την καλομαθουμε με τα δωρακια
Στο χερι σας ειναι...Με ολες απο εκει μεσα εκτος βεβαια απο καποιες που ειναι πολυ πεισματαρες...Με αυτά που ζητάει μάλλον ψάχνει κορόιδα που αυτά είναι εκτός χώρου μπας και τις τα σκάσουν μου φαίνεται... σιγά σιγά θα καταλάβει πως δεν έχει να κάνει με παιδάκια και θα πέσει οικονομικά