zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ναι, κααααλα!¨ημουν εντελώς οικογενειακά ;)
ναι, κααααλα!¨ημουν εντελώς οικογενειακά ;)
ναι, κααααλα!
Ναι, καλα...Κοιταξε να καθαρισεις το αμαξι σου, και αστα αυτα σε μενα. Πες τα αλλου ;)Φίλε πιο φρόνιμος δεν ήμουν ούτε πριν 20 χρόνια. Μόνο 2 πιατσάτα έριξα έτσι για να πάει καλά ο χρόνος χαχαχαχαχαχαχ
Ρε παιδια...Υπαρχουν καποιες γυναικες που μερικες φορες δεν εχουν προφυλακτικο η ακομα και ειναι και λιγο απροσεκτες...Εμεις ομως πρεπει να εχουμε 4 ματια...Δεν το αφηνουμε ρε παιδια στο χερι τους. Το ιδιο συμβαινει και με γυναικες που μπορει να συναντησουμε εξω και μετα απο φαγητο η και ποτο να βρεθουμε στο στρωσιμο. Δεν θα πρεπει να εχουμε κελεμπια μαζι μας?
ΥΓ Την κελλη την εχω δει 3 φορες, ολα δουλεψαν κανονικα...Δεν εγινε καμια τετοια μαλακια...
εχεις καποιο αλλο μηπως γιατι το παραπανω δεν ανοιγειενα απο τα προφιλ της
δεν εχω λογαριασμο .. αν υπαρχει καποιο αλλο λινκ
Για την Kelly στα του σεξ δεν έχω άποψη γιατί δεν την είδα, αλλά στην επικοινωνία είναι κάκιστη. Της έχω πει από την αρχή να έρθει σπίτι μου, λέει εντάξει. Μετά μου λέει ότι πέφτω μακριά και δεν μπορεί, οπότε της λέω να με βάλει συνεχόμενα με άλλο ραντεβού ώστε να μην έρθει μόνο για μένα και μου λέει ότι θα το κανονίσει. Περιμένω και περιμένω κι όταν της το θυμίζω με απαξιωτικό ύφος μου λέει δεν κάνω ποτέ ραντεβού έξω από τον χώρο μου κι άμα σου αρέσει έλα εσύ. Οκ, διχασμένη προσωπικότητα είσαι; Πες το από την αρχή να το ξέρουμε. Και μετά μου έστελνε μηνύματα εκείνη: έλα και θα περάσουμε καλά και τέτοια. Άσε μας κουκλίτσα μου...
Ρε παιδια...Υπαρχουν καποιες γυναικες που μερικες φορες δεν εχουν προφυλακτικο η ακομα και ειναι και λιγο απροσεκτες...Εμεις ομως πρεπει να εχουμε 4 ματια...Δεν το αφηνουμε ρε παιδια στο χερι τους. Το ιδιο συμβαινει και με γυναικες που μπορει να συναντησουμε εξω και μετα απο φαγητο η και ποτο να βρεθουμε στο στρωσιμο. Δεν θα πρεπει να εχουμε κελεμπια μαζι μας?
ΥΓ Την κελλη την εχω δει 3 φορες, ολα δουλεψαν κανονικα...Δεν εγινε καμια τετοια μαλακια...
Ναι...αυτή δεν είναι η Στέλλα από Αιγάλεω?
> δεν απαντάει η βρωμιάρα!www.mamba.ru/mb1273787078]http://www.mamba.ru/mb1273787078εχει[/URL] μιλησει κανεις???