glykopsolis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
]
Εδω τι εχουμε , ξερει κανεις ;
κάποιοι λένε πουστομάριος, εγώ πιστεύω ψολού αλλά έχει καβαλήσει το καλάμι
ψεύτικο προφίλ...
μου είπε ότι ψάχνει ομαδικό μόνο και δεν την πίστεψα..χούι και αυτό..σε ευχαριστώ για τη διόρθωσηΔεν είναι fake profile, οι φώτο είναι αληθινές (υπάρχει καρτέλα για την κοπέλα αλλά δεν ισχύει μιας και δεν δουλεύει πια για το γραφείο που αναφέρεται στην καρτέλα) και ψάχνει μόνο ομαδικά
Ρωτησες τιμες?μου είπε ότι ψάχνει ομαδικό μόνο και δεν την πίστεψα..χούι και αυτό..σε ευχαριστώ για τη διόρθωση
Φοβου τους αφρικανους και αρρώστιες φεροντες
Η μαυρούκα θέλει 80 για μια ώρα , χωρίς άναλ και cim....
Φοβου τους αφρικανους και αρρώστιες φεροντες
κανεις ρε φιλε...καλημερα ειπα μπορει να εκανα λαθος εικονιδιο...πρωι ακομα!
Αγορινα δεν εχω παει με την μαυρουλα αλλα τις εκαβα παζαρι και ειπαμε για μια ωρα 60... Εχει πεσει πεινα....Πολύ σωστά... Αλλά 80 ? μου έκανε εντύπωση... απλά ενημέρωσα γιατί κάποιοι αρέσκονται στο μπλακ... Τώρα τι δουλειά θέλουν οι μαυρούλες στο μάμπα είναι άλλο θέμα...μπάτε σκύλοι αλλέστε έγινε το μάμπα , από το κακό στο χειρότερο
Αγορινα δεν εχω παει με την μαυρουλα αλλα τις εκαβα παζαρι και ειπαμε για μια ωρα 60... Εχει πεσει πεινα....
1. Το εχω ακουσει και εγω αυτο...Μην ανησυχεις, προσεχω...Φύλαρχε το νού σου γιατι ακούγετε στην πιάτσα ότι ετοιμάζετε δυνατό ριφιφί , φρόντισε γιατί δεν θα σου αφήσουν ούτε τα πόμολα από τις πόρτες
tην εχω παρει με 50 πριν πολυ καιρο σωμα καλο μιλαει και λιγο ελληνικα την εχυσα στο σωμα και τρελαθηκε γιατι εβγαλα το προφυλακτικο και τελειωσα στο σωμα τηςΠιο λογικό το 60... η αλήθεια είναι ότι τις ψιλοφοβάμαι για ασθένειες τις μαυρούκες..δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ , το έφερε η κουβέντα που λένε
1. Το εχω ακουσει και εγω αυτο...Μην ανησυχεις, προσεχω...
2. Δεν μας λες πως περασες με την Ρωσιδα και ασε τις χαριτωμενιές...Γιατι οταν την ειδα μου ειπε οτι ευτυχως που την πηρα εγω, γιατι με εσενα ενιωσε να της αφηνεις τεραστια γυναικεια κενα...Ειναι αληθεια φιλε γαμάουντερμαν?
ρεμαλι, κανονισε τον καφε και σε τις μαλακιες... >
Μπήχτη γουστάρω να με συμπληρώνεις ;) , το νου σου όμως γιατί είδα ότι τώρα τελευταία παίζεις μπαλίτσα σε ξερό γηπεδάκι με σαγιονάρα
]
]