μεταεξεταστέως ο κύριος!!!!!!!!ξερουμε τιποτις?
λίγες σελίδες πιο πισω θα μάθεις τα πάντα....εχουν αναφερθει πολλα!
μεταεξεταστέως ο κύριος!!!!!!!!ξερουμε τιποτις?
Μετα της ζητησα συγνωμη...ημουν κυριος...
Δεν μπορω να την εντοπισω τυπε....εχω κοιταξει απο 940 σελιδα και μπροςμεταεξεταστέως ο κύριος!!!!!!!!
λίγες σελίδες πιο πισω θα μάθεις τα πάντα....εχουν αναφερθει πολλα!
δηλαδή την 946 την προσπέρασες?.....Δεν μπορω να την εντοπισω τυπε....εχω κοιταξει απο 940 σελιδα και μπρος
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Εκλαψε λιγο αλλα εκατσε ε;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!Μετα της ζητησα συγνωμη...ημουν κυριος...
oχι...αυτη ειναι?=δηλαδή την 946 την προσπέρασες?.....
αλλο εννοει ο φιλος zad φιλτατε ρωσσε το οποιο το καταλαβα.Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Εκλαψε λιγο αλλα εκατσε ε;;; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
φιλε το καταλαβα και προς θεου η ειρωνεια δεν ειναι για σενα! Βεβαια παλι κραταω ενστασεις για το δακρυβρεχτο που σου παρουσιασε !!!! Το οτι χαλαστηκες λογικο και εγω στην θεση σου το ιδιο θα εκανα! Φαντασου εγω ξενερωνω καμια φορα και απο τος απλες μελανιες! Το σχολιο ηταν πιο πολυ προς zarden για το ειμουν κυριος και ζητησα συγνωμη!αλλο εννοει ο φιλος zad φιλτατε ρωσσε το οποιο το καταλαβα.
και ναι μετα απο αυτο που αντικρυσσα δεν προχωρησα παρακατω.
δεν χρειαζοταν η ειρωνια αυτη,ηταν αχρειαστη.
ισως θα επρεπε να γραφει καπου στο μπου οτι αμα επικολησης το λινκ στην αναζητηση πρωτα που εχει το μπου πανω και ψιλο δεξια και οχι στα ποστ κατευθειαν.οτι σου βγαζει που εχει ποσταριστει ηδη το λινκ..δηλαδή την 946 την προσπέρασες?.....
σελιδα 946,,,,παράθεση nef7!!!!!!!!!!!!!oχι...αυτη ειναι?=
ας τα αφησουμε αυτα τωρα..χτες ειχα παει σε πολυκαταστημα για Χριστουγεννιατικα ψωνια και ηταν 2 ρωσσιδες μεσα φιλε που ψωνιζανε σκετη κολαση!!ημουν με γυναικα αλλιως την μαλακια θα την εκαναφιλε το καταλαβα και προς θεου η ειρωνεια δεν ειναι για σενα! Βεβαια παλι κραταω ενστασεις για το δακρυβρεχτο που σου παρουσιασε !!!! Το οτι χαλαστηκες λογικο και εγω στην θεση σου το ιδιο θα εκανα! Φαντασου εγω ξενερωνω καμια φορα και απο τος απλες μελανιες! Το σχολιο ηταν πιο πολυ προς zarden για το ειμουν κυριος και ζητησα συγνωμη!
τυπε ευχαριστω αλλα κανενα απο τα προφιλ αυτα δεν ειναι διαθεσιμο για αυτο δεν την εβρισκασελιδα 946,,,,παράθεση nef7!!!!!!!!!!!!!
Αυτες οι 3 εχουν κανει ενα ιδιότυπο γραφείο που το διαχειρίζεται μια πιο μεγάλη "φιλη"? τους. Πανε σε ξενοδοχεία και έχουν και ένα χωρο κοντά στην Φραντζή. Παλιά ήταν 80 για 2 φορές. Κατα καιρούς ίσως φέρνουν και καινούργιες κοπέλες απο την πατρίδα....
στο κάτω κάτω στείλε μύνημα στην κοπέλα και θα σου πει τι παίζει......
αμαν βρε αδελφε βαριέσαι να κοιτάξεις!
η τύπισα μου ζήτησε 200 και για 20 λεπτά παρακαλώ και ακατέβατα......σχόλια δικά σας
Τα προφιλ αυτα ειναι διαθεσιμα αμα εισαι και εσυ μελοςτυπε ευχαριστω αλλα κανενα απο τα προφιλ αυτα δεν ειναι διαθεσιμο για αυτο δεν την εβρισκα
ναι αλλά όχι και 200......και δηλώνει και ανεξάρτητη...
εμενα ειπε οτι ειναι απο αυστραλια κ οτι θα εφευγε εχτες κ ειναι κρητη τωρα,φταιω να τη παρω να τη σιχτιρισω?ναι αλλά όχι και 200......και δηλώνει και ανεξάρτητη...
εμενα ειπε οτι ειναι απο αυστραλια κ οτι θα εφευγε εχτες κ ειναι κρητη τωρα,φταιω να τη παρω να τη σιχτιρισω?
τις έστειλα στο mamba μηνυμα να κανονισουμε και με εχει γράψει.Μάλιστα πάω στο προφιλ της και τώρα μου βγάζει οτι δεν ειναι διαθέσιμο. Μήπως την τρόμαξα? Όχι ότι έγραψα και τιποτα περίεργο...Ακου τον pilofori Να πας...θα περασεις πολυ καλα...εχω σχετικη αναρτηση στις κοπελες απο Facebok ;)
ενα αρνητικο, τα φιλια που ειναι του αερα....ολα τα αλλα Α΄
Τα περιεργα ηδη γραφτηκαν...Ασε να περασει η μπορατις έστειλα στο mamba μηνυμα να κανονισουμε και με εχει γράψει.Μάλιστα πάω στο προφιλ της και τώρα μου βγάζει οτι δεν ειναι διαθέσιμο. Μήπως την τρόμαξα? Όχι ότι έγραψα και τιποτα περίεργο...