maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
ξεχνα την βοηθεια εγω μιλαω εδω ποια μονο με straight ατομα οπως εσυ ο guru και πολυ λιγους ακομη![]()
Εσυ πρεπει να εχεις πολυ κακια εμπειρια
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ξεχνα την βοηθεια εγω μιλαω εδω ποια μονο με straight ατομα οπως εσυ ο guru και πολυ λιγους ακομη![]()
απο εδω μεσα γαματα το εγραψα και ποιο πανω με ενα εξυπνακια μολις τον τρακαρω να δεις τι πλακα θα εχειΕσυ πρεπει να εχεις πολυ κακια εμπειρια![]()
![]()
περα την πλακα το κακο εχει παραγινει δεν τολμας πλεον να μιλησειςαπο εδω μεσα γαματα το εγραψα και ποιο πανω με ενα εξυπνακια μολις τον τρακαρω να δεις τι πλακα θα εχει![]()
![]()
ετσι ειναι ...λαμογια καργαπερα την πλακα το κακο εχει παραγινει δεν τολμας πλεον να μιλησεις![]()
και οχι μονο......ετσι ειναι ...λαμογια καργα
ενα απο τα προφιλ που ειναι τωρα online www.mamba.ru/mb1561823696/dating?sp=1]http://www.mamba.ru/mb1561823696/dating?sp=1[/url]προσπαθησα να μπω να δω αλλα δεν ειδα κατι για να βοηθησω, φιλε...
ετσι οπως το λες ειναι.αυτο γινεται.φιλε guru αφου δεν κανει καθαρση η κυβερνηση ας κανουμε εμεις.. τουλαχιστον με ποιους θα μιλαμε![]()
αυτη δεν προλαβε να μπει και εχει το box γεματο μηνυματα...μαλλον κανενα citytour την κοβω...ενα απο τα προφιλ που ειναι τωρα online www.mamba.ru/mb1561823696/dating?sp=1]http://www.mamba.ru/mb1561823696/dating?sp=1[/url]
δεν ξερω απο τις φωτο σε γραφειο μου κανει δεν εχω ασχοληθειαυτη δεν προλαβε να μπει και εχει το box γεματο μηνυματα...μαλλον κανενα citytour την κοβω...
Site ειναι και καλα προξενεματος-γνωριμιων ολα αυτα τα προφιλ μην ασχολειστε!!! Φιλε (θα καταλαβει αυτος για τον οποιο μιλαω) μην επαναλαμβανεις το λαθοσνα προστατευθουμε!!! Καλημερες!!!
ξερολαΣας το ειπα, οτι αν ερθει ο Ρωσος θα λυσει ολες σας τις αποριες!! ;)
γραφειο.σωστα το ειπε ο maik...αυτη δεν προλαβε να μπει και εχει το box γεματο μηνυματα...μαλλον κανενα citytour την κοβω...