ntropaloulis81
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
αν θες να μην δεις χριστουγεννα απο το στραγγισμα παρε αυτο
την ξερω!!!!!!!!!μεχρι και xhamster ειναι γραμμενη!!!!!!!γνωριζω πολυ καλα τι εστι στελλα!!!!
αν θες να μην δεις χριστουγεννα απο το στραγγισμα παρε αυτο
αφου γνωριζεστε θα κανετε και καλη χημεια μεταξυ σας...γαμησε την την καριλα να της βγουν τα ματια οξω....κανε το γρηγορα γιατι σε βλεπω γιασεμι σε λιγο, φιλετην ξερω!!!!!!!!!μεχρι και xhamster ειναι γραμμενη!!!!!!!γνωριζω πολυ καλα τι εστι στελλα!!!!
παρε και αυτο... μετρια πραγματα
αυτο εννοω, και αλλα....σε αυτην φιλος η δευτερη φορα ητανε απιστευτη απο προσωπο δεν λει και πολλα αλλα στα αλλα εδωσε ρεσιταλ τι μπατσακια στα κωλομερια τησ εφαγε τι ζουμπηγμα στηθος που δεν γουσταρε και καλα αλλα απο πηδημα δεν μασαγε εκει και να δινεις και να μην λει οχι εγω περασα καλα!!!!!απο σωμα καλη αλλα χανει στο face αρκετα.....[size=10pt]γλωσσοφιλα δεν δινει και δαχτυλιασμα δεν δεχεται[/size] ετσι εισαι τις λεω ελα εδω θα δεινοπαθησεις τωρα και δεν ειπε τσου πουθενα
εχεις ακρες να την γαμησουμε? Γιατι μαμπα δεν γουσταρω να μιλαω...αυτη αξιζει τα τιμαει μεχρι και το τελευταιο σεντς οποιος δεν πρεπει!
θελω και εγω πληροφοριες για αυτην ...εχεις ακρες να την γαμησουμε? Γιατι μαμπα δεν γουσταρω να μιλαω...
Brit και εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση. Οι φωτογραφίες της είναι επίσης περίεργες από την άποψη ότι δε μοιάζουν όλες δικές της. Μάλιστα λέει ότι είναι και μιγας. Της είχα ζητήσει extra φωτογραφίες και μου έστειλε μια με μαγιό σε χάλια ανάλυση και με γυαλιά ηλίου. Έκλεισα ραντεβού και μερικές ώρες πριν το ραντεβού που ήταν online της έστειλα μήνυμα στο οποίο δεν απάντησε. Και βέβαια δεν πήγα χοτελι. Και βέβαια δεν επικοινώνησε με κανένα τρόπο μαζί μου. Οπότε πιθανότατα να είναι μούφα η ιστορία.. δεν ξαναεπιδίωξα
δαυτη δεν απαντα και αμεσαεχεις ακρες να την γαμησουμε? Γιατι μαμπα δεν γουσταρω να μιλαω...
και εμας θα μας αγαπησει μια χαρουλα... ;)δαυτη δεν απαντα και αμεσα
σου βγαζει την παναγια για 2 κουβεντες
περσι προπερσι ηταν σπιτωμενη
αγαπουσε και καλα ...
Πεθανα ρε με αυτα που λες αλλα εχεις δικιο. ;)αφου γνωριζεστε θα κανετε και καλη χημεια μεταξυ σας...γαμησε την την καριλα να της βγουν τα ματια οξω....κανε το γρηγορα γιατι σε βλεπω γιασεμι σε λιγο, φιλε
τι εκανες εσυ ρε με το ξανθαρρωστο? Καραμελωσες?Πεθανα ρε με αυτα που λες αλλα εχεις δικιο. ;)
Να της γαμησει τα αστρα (ξερεις εσυ)
Αν θες ποτακι και φαγητο και συζητηση αλλα ΚΑΙ γαμησι τζαμπε παρε
Πολυ συντομα θα γινει και αυτο,να ξερεις θα ειδοποιηθεις.τι εκανες εσυ ρε με το ξανθαρρωστο? Καραμελωσες?