Santos1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλά άμα κατάλαβες αυτό..άστο, στην άλλη ζωή ίσως καταλάβεις τι σου λέω..ρε φιλε θα μου πεις πια θα εχω και γκομενα
hmarton
καλά άμα κατάλαβες αυτό..άστο, στην άλλη ζωή ίσως καταλάβεις τι σου λέω..ρε φιλε θα μου πεις πια θα εχω και γκομενα
hmarton
καμια σχεση οταν βαρεθω ασχολειθειται οποιος γουσταριζει
παίζει να έχει βαρεθεί αυτή παίχτη ? γιατι κάτι μνματακια τα στέλνει δεξιά και αριστερά για βάλτης πάγο ;)καμια σχεση οταν βαρεθω ασχολειθειται οποιος γουσταριζει
υστερα απο συντομη συζητηση Μολδαβακι 2 ωρες 100 με κωλο. απο οτι καταλαβα σπιτι της.... ή εκει κοντα. Φυλης
Μου είπε οτι δεν μιλάει ουτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά πως συνεννοήθηκες;; (Εγώ μετέφρασα με google για να καταλάβω)
υστερα απο συντομη συζητηση Μολδαβακι 2 ωρες 100 με κωλο. απο οτι καταλαβα σπιτι της.... ή εκει κοντα. Φυλης
Μέτρια φάτσα και μάλλον λίγο γεματούλαΠηρες το τηλέφωνό της? φωτογραφίες είδες? πως είναι?
ρε φιλε θα μου πεις πια θα εχω και γκομενα
hmarton
εκλεισα εδς ξερη καποιος τιποτα
εκλεισα εδς ξερη καποιος τιποτα
γαμιετε σα σκυλι κ φωναζει οσο πιο δυνατα τη καρφωνεις!αν ερθει με το ροδοκοκκινο φορεμα ειδικα θα νιωσεις πολυ καλτιλαΤην εχω ετοιμη στην λιστα, αν θελεις δωσε πληροφορηση αφου την δοκιμασεις
Ακου τον pilofori Να πας...θα περασεις πολυ καλα...εχω σχετικη αναρτηση στις κοπελες απο Facebok ;)εκλεισα εδς ξερη καποιος τιποτα
Καμια εμπειρια για την κοπελλα ? Ζηταει δισαναλογα για την ηλικια της
Ειναι ρε φιλε Νωα, πες τα...Γιατι οταν τα ειπα καποιοι ελεγαν μαλακιες....λες και εμενα με νοιαζει...για το καλο τους τ ειχα πει...Brit και εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση. Οι φωτογραφίες της είναι επίσης περίεργες από την άποψη ότι δε μοιάζουν όλες δικές της. Μάλιστα λέει ότι είναι και μιγας. Της είχα ζητήσει extra φωτογραφίες και μου έστειλε μια με μαγιό σε χάλια ανάλυση και με γυαλιά ηλίου. Έκλεισα ραντεβού και μερικές ώρες πριν το ραντεβού που ήταν online της έστειλα μήνυμα στο οποίο δεν απάντησε. Και βέβαια δεν πήγα χοτελι. Και βέβαια δεν επικοινώνησε με κανένα τρόπο μαζί μου. Οπότε πιθανότατα να είναι μούφα η ιστορία.. δεν ξαναεπιδίωξα
Η Sveta είναι μια χαρά αν σου αρεσουν τα gilf (με καλό σώμα για την ηλικία της) 50-55 χρονών,τα κάνει όλα εκτός κώλου, η Alla δεν λέει τίποτα ούτε απο εμφάνιση ούτε απο πήδημα και στα @ρχιδι@ μου αν διαβάζει εντελώς κρύα.Και κατι αλλο σημαντικο...Αν θελετε να γαμησετε την λεγαμενη σταματηστε να γραφετε πολλα πολλα τα διαβαζει ολα η Alla και της τα λεει και δεν θελει δημοσιοτητα...
σεντονιασες και την Alla?Η Sveta είναι μια χαρά αν σου αρεσουν τα gilf (με καλό σώμα για την ηλικία της) 50-55 χρονών,τα κάνει όλα εκτός κώλου, η Alla δεν λέει τίποτα ούτε απο εμφάνιση ούτε απο πήδημα και στα @ρχιδι@ μου αν διαβάζει εντελώς κρύα.