pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
μας δουλευει η καριολιτσα?της ειπα αν ειναι αθηνα να της δωσω 100-150 ευρω για ψωνια κ μου λεει οτι ειναι σαλονικααυτη με τα 140 μενει στο lacomba ειπε
μας δουλευει η καριολιτσα?της ειπα αν ειναι αθηνα να της δωσω 100-150 ευρω για ψωνια κ μου λεει οτι ειναι σαλονικααυτη με τα 140 μενει στο lacomba ειπε
Αυτό το καχεκτικό κοριτσάκι ζητάει 140 ευρώ;
Αυτή ζητάει 140 την ωρά απλο πρόγραμμα και οχι anal
Πάντως εμένα μου έριξε χμασατζου στα 50....οτι κανει και αλλα ειναι σιγουρο...αλλα θελει τροπο.....ειναι και σε ηλικια που η γυναικα λεει τα κουλα της................
Πάντως εμένα μου έριξε χ
Αν εφαγες ένα Χ πάλι καλά. ....εμένα είχε ρίξει κάμποσα περισσότερα
Αυτη www.mamba.ru/mb1390544259?hit=3]http://www.mamba.ru/mb1390544259?hit=3[/url] μου ζητησε 100 χωρις anal.
Ξερει κανεις κατι?
αυτα που ξερω εγω για δαυτην παντως (και ειναι μπολικα) τα διαβασα απο την αρχη του νηματος. Να εχεις υπομονη και να διαβαζεις. Παε απο την αρχη και θα δεις οτι για ολες υπαρχει Τρουμαν... ;)Αυτη www.mamba.ru/mb1390544259?hit=3]http://www.mamba.ru/mb1390544259?hit=3[/url] μου ζητησε 100 χωρις anal.
Ξερει κανεις κατι?
Ναι οτι γαμιεται στα σιγουρα μου εβγαλε και κονδυλι ....χαχαχα !!!
Απο το Mamba αυτη τη στιγμη, για μενουμευρωπη ,σεντονιαζονται γυρω στις 20. Αυτες τις ξερουμε ολοι. Μηπως μπορεις να πεις 3 (μονο 3) που εστρωναν κρεβατι χωρις μενουμευρωπες ενω τωρα στρωνουν με? Αλλα να ειναι οι ιδιες please οκ?εχετε χαλασει την πιατσα
παλια στο μαμπα 9 στις 10 γαμιοντουσαν χωρις λεφτα
τωρα 9 στις 10 ζητανε λεφτα
το μεγαλειο του μαλακα νεοελληνα!!!!
ρε νεοελληνα ολες γαμιουντε απο το μαμπα αλλα κατι λιγουρια απο εδω μεσα χαλασανε την πιατσα
παλια 9 στις 10 γαμιουντουσαν χωρις λεφτα
τωρα πλεον 9 στις 10 ζητανε λεφτα
για να δεις ποσοι μαλακες ελληνες υπαρχουν
ενα σαιτ σοβαρο υπηρχε που λιγο να ησουν εμφανησιμος γαμουσες αβερτα κ τσαμπα
κ το γαμησανε 50 μαλακες νεοελληνες
Απο το Mamba αυτη τη στιγμη, για μενουμευρωπη ,σεντονιαζονται γυρω στις 20. Αυτες τις ξερουμε ολοι. Μηπως μπορεις να πεις 3 (μονο 3) που εστρωναν κρεβατι χωρις μενουμευρωπες ενω τωρα στρωνουν με? Αλλα να ειναι οι ιδιες please οκ?
το εχει διαβασει και πιστευω να μου απαντησει...εγω παντως που δεν εχω κανει ουτε μια τζιβανα απο το απουσιολογιο του Mamba, για μπολικα χρονακια (εχω 100% παρουσια στο μαθημα) εχω κιταπι ανοικτο με ΟΛΕΣ τις βρωμες που ξερω απο κει μεσα. Και δεν βλεπω κατι τετοιο...Σοβαρο το mamba ?? ετσι λεs εσυ ε ??? εγινε τυπε ...οτι πειs !!! διαβασε και αυτο που σου εγραψε ο φιλοs zadren ....
γεια σου ρε steeve...που εισαι παιχτη μου ??