Eμενα μου ειπε οτι ψαχνει για μονιμο σπονσορα
και άμα βρει τον σπόνσορα θα κυκλοφορεί με γραμμένο το όνομα του στα βυζιά της ???
Eμενα μου ειπε οτι ψαχνει για μονιμο σπονσορα
και άμα βρει τον σπόνσορα θα κυκλοφορεί με γραμμένο το όνομα του στα βυζιά της ???
ξέρουμε τίποτα για αυτήν την ψολού;
ξέρουμε τίποτα για αυτήν την ψολού;
Κάπου μενίδι μένει σε κωλομπαρο δουλευει ψαχνει για τον μονιμο χορηγο οχι πολλους ! Οσοι υποψηφιοι καταθεστε βιογραφικα. Μολδαβα αν δεν κανω λαθος ειχα ασχοληθει κανα δυο χρονια πρινξέρουμε τίποτα για αυτήν την ψολού;
χεσε μας ρε φίλε!ξέρουμε τίποτα για αυτήν την ψολού;
ηταν αγενης απο παλια...
και εγώ τα ίδια..ψάχνω το τηλ της..χεσε μας ρε φίλε!
με το που κάνω την ερωτηση τρωω μπλόκ!////
παντα υπηρχαν,απλα τωρα εχει εξαρση.σαν την γριπη ενα πραγμα.και εγώ τα ίδια..ψάχνω το τηλ της..
επίσης ρε μάγκες έχουν αυξηθεί τα πουστρόνια όπως σας είχα γράψει και προ διμήνου..συμφωνείτε;
να κανεις πουστροεμβολιο....παντα υπηρχαν,απλα τωρα εχει εξαρση.σαν την γριπη ενα πραγμα.
μωρε...σαν τη γριπη δεν ειναι γιατι απλα η γριπη σου περναει καποια μερα...αυτοι ειναι αρρωστοι μια ζωη...παντα υπηρχαν,απλα τωρα εχει εξαρση.σαν την γριπη ενα πραγμα.
μουφα ξεμουφα δινεις ραντεβού εξω από το ξρνοδ. κι αμα δεν είναι ακριβως η ιδια της το λες κατάμουτρα και αντιο σαςΕμένα μου πε 150€ μια ωρα τη χαιρετησα και εστριψα. Ασε που κ η φωτο πρεπει να ναι μουφα
Γράφουν με λατινικούς χαρακτήρες και δεν το μεταφράζει το google