Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
Θα σου πω ἐγώ φίλε ! τι σου ἀρέσει να ὁδηγεῖς bmw m η audi s3 ?
Ρε πάλι παίζεις με τον πόνο μου?
Θα σου πω ἐγώ φίλε ! τι σου ἀρέσει να ὁδηγεῖς bmw m η audi s3 ?
Ekaterina στο 8 - ΜΑΡΛΕΝ στο 6
Πήρες και τη Μαρλεν ρε φίλε?
ἐάν καθόμουν και ἔγραφα θα καταστρεφόμουν ! ( Ο nikotrivis κοντά μου μαθήτευσέ )εσυ νομιζεις οτι επειδη δε γραφει δε γαμαει?ολες τις εχει παρει...εχει μαθει απο το καλυτερο (nick fucking trive)
ἐάν καθόμουν και ἔγραφα θα καταστρεφόμουν ! ( Ο nikotrivis κοντά μου μαθήτευσέ )
yep!η Μαρλεν? καλό παιδι? .... κώλο δίνει?
μαλλον εσυ ρωτας,τελευταιος.αααααα τελευταία στιγμή μου τα λέτε....
Φιλε μου αλλο το ενα αλλο το αλλο. Η Εκατερινα ειναι πιο λυσασμενο αλλα μουγκα στην στρουγκα. και το βυζι στο πατωμα. Η Μαρλεν πιο μικρη σιγουρα, μιλαει και εχει πλακα, βυζακι στητο και ανταποκρισιμο. Η μια βολευτεται με 130 1,5 ωρα, η αλλη 150 δυο ωρες. Απασαι μετα κολοτρυπιδος includedbrittania επειδή εσύ έχεις την εμπειρία. Τη θεωρείς συγκρίσιμη τη Marlen με την Ekaterina? Αξίζει δηλαδή και εμφανησιακά και σε service όπως το μολδαβό άτι?
παιδια να σας πω και εγω την εμπειρια μου..γενικα περασα καλα αλλα δεν ειχε αυτο τ κατι που θα με κανει να ξαναπαρω..ειναι καο τυπακι κανει χαβαλε,μιλαει πολυ ομως..ευχαριστιεται τ πηδημα..με εμενα δεχτηκε τσαμπα την τριτη φορα..βασικα θελει παζαρι και διπλωματια απ οτι καταλαβα...με την εκατρινα δεν μπορω να συγκρινω γιατι δεν την προλαβα...Φιλε μου αλλο το ενα αλλο το αλλο. Η Εκατερινα ειναι πιο λυσασμενο αλλα μουγκα στην στρουγκα. και το βυζι στο πατωμα. Η Μαρλεν πιο μικρη σιγουρα, μιλαει και εχει πλακα, βυζακι στητο και ανταποκρισιμο. Η μια βολευτεται με 130 1,5 ωρα, η αλλη 150 δυο ωρες. Απασαι μετα κολοτρυπιδος included
ειναι πιο cult φαση η αικατερινα.....με την σιωπη ..... ;)Φιλε μου αλλο το ενα αλλο το αλλο. Η Εκατερινα ειναι πιο λυσασμενο αλλα μουγκα στην στρουγκα. και το βυζι στο πατωμα. Η Μαρλεν πιο μικρη σιγουρα, μιλαει και εχει πλακα, βυζακι στητο και ανταποκρισιμο. Η μια βολευτεται με 130 1,5 ωρα, η αλλη 150 δυο ωρες. Απασαι μετα κολοτρυπιδος included
ειναι πιο cult φαση η αικατερινα.....με την σιωπη ..... ;)
γενικότερα και τα δυο πρεπει να δοκιμαστουν ...αλλα δεν θα αφησουν εποχη τα κοριτσακια αυτα....ειναι απλα καλά!
:-Επ ευκαιρίας μήπως ξέρουμε πότε και αν θα επιστρέψει η Εκατερίνα ?