TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
exei και αλλο προφιλγια να γεμίζουν τα σαιτ!.....
exei και αλλο προφιλγια να γεμίζουν τα σαιτ!.....
η δίδυμη αδελφή της ...exei και αλλο προφιλ
σωστοςη δίδυμη αδελφή της ...
Κάποιοι συναγωνιστές λένε ότι πρόκειται γιά πουστράκι.αυτό το πουτανί το έχει σκίσει κανένας;
δεν εκδηλώνεται όμως τύπου στείλε μου φωτογραφίες σου κλπ..κάτι άλλο πρέπει να παίζει..Κάποιοι συναγωνιστές λένε ότι πρόκειται γιά πουστράκι.
Μάγκες μου δεν διαβάσατε ότι αναζητά ΚΟΠΕΛΑ το κορίτσι??δεν εκδηλώνεται όμως τύπου στείλε μου φωτογραφίες σου κλπ..κάτι άλλο πρέπει να παίζει..
σωστόςςςςςςςςςς ! μας θόλωσε με τις φωτογραφίες της η καριόλαΜάγκες μου δεν διαβάσατε ότι αναζητά ΚΟΠΕΛΑ το κορίτσι??
TΙ μαλακία υπάρχει στον κόσμο. Τίποτα άλλο δεν έχει να κάνει ένας αργόσχολος εκτός από fake πρ
υπαρχει ρε φιλαρακι αν θελεις τηλ μου λες
αυτό το πουτανί το έχει σκίσει κανένας;
άρα το πάει το γράμμα...τηλέφωνο έχεις συναγωνιστή;;;;;Συνομιλία από πέρυσι τον Αύγουστο...Αυτά έγραφε το Μαράκι τότε...
A
malista...ok..loipon pipa me profilaktiko , dyo fores sex me kolo ...ola mazi 120...tin alli evdomada tetarti i pempti mesimeri..symfoneis ?
13 αυγούστου 2014, 20:57
Maraki
oxi miso lepto...150 sas exw pei..nai me proktiko
Maraki
genikws den eimai vizita...min nomizete.aplws logo xrimatwn ki me pieze i filh mou...ki den skopevw na to kanw poli
ee ..den nomizw oti trio me ti filh mu tha mu areze
Maraki
vasika...prota ksepartheniastika apo kolo meta apo mines to ekana kanika...tote den ithela na xalasw tin parthenia me opion nau]
Maraki
ee avto einai...ola ta koritsia prin apo 4-5 xronia avto kaname..ki egw to ekana proth fora stin kataskinosh...
egw den eiam iepagelmatias den kserw ki poso pernyn
κάποιος είχε γράψει καλά λόγια αλλά αυτός μάλλον ήταν γαμωπρομότορας..εμένα για γραφείο μου κάνει...έχει και αλλού πορτοκαλιές..Καλησπέρα σε ολους τα φωτα σας παρακαλω γι αυτο
..η κοπελα υπαρχει.δεν ειναι γραφειο.απλα ειναι της αρπαχτης,και μετρια στις υπηρεσιες.κάποιος είχε γράψει καλά λόγια αλλά αυτός μάλλον ήταν γαμωπρομότορας..εμένα για γραφείο μου κάνει...έχει και αλλού πορτοκαλιές..
άρα το πάει το γράμμα...τηλέφωνο έχεις συναγωνιστή;;;;;
Ευχαριστω σας!!!!..η κοπελα υπαρχει.δεν ειναι γραφειο.απλα ειναι της αρπαχτης,και μετρια στις υπηρεσιες.
..μας πεθανες..!ωριστεη δικη μου συνομιλια...