kranidi2001
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Και με βάση την λογική η τελευταία περίπτωση είναι και η πιο αξιόπιστη!!!!
Κατάλαβα...άκυρο το ποτό που λέγαμε για το βράδυ
Και με βάση την λογική η τελευταία περίπτωση είναι και η πιο αξιόπιστη!!!!
Μετά τις 22.00 είμαι ελεύθερος!!!Κατάλαβα...άκυρο το ποτό που λέγαμε για το βράδυ
Μετά τις 22.00 είμαι ελεύθερος!!!
Εσύ είσαι ή πάλι παντόφλα?
ολο το βράδυ????????
δεν το εψαξα παραπανω γιατι μου ελεγε να παμε Ν Φιλαδελφια για ποτο αρχικα κ μετα τα υπολοιπα.. τωρα εκτος αν τα ελληνικα της ηταν πολυ χαλια κ αλλο ενοουσε αυτο μου εγραψε ηταν "perno ekatostariko gia vradi"
Αμπερ αλερτ..... Εκανα επαφη και μου εδωσε τηλ. Την πήρα και ειπε να την παρω σε λιγο!!!
Σημερα δεν εχει χρονο να βρεθουμε εγραψε....περισσότερα απο τηλ...
Περναω στο παρασύνθημα; η να το παιξω καφεδες και ετσι;
αυτο το "perno ekatostariko gia vradi" για βν δουμε πως θα το αποδώσει σε εμένα
Είναι παλιά ιστορία η Ναταλία….αλλά πρόσφατα τα χάλασε με τον σπόνσορα και βγήκε στο κλαρί λόγο έλλειψης χρημάτων….
Οπότε προχωρας στο παρασύνθημα…εμένα μου το είπε ξεκάθαρα
Λέει ότι είναι 35…αν δεν έχεις πρόβλημα με τα μιλφ εγω εχω.....
Στέλνεις το νούμερο του κινητού σου και σε πολύ λίγο σου έρχεται ένας κωδικός με μήνυμα.Γράφεις τον κωδικό εκεί που σου ζητάει το site και γίνεσαι real member.Ρε μάγκες, είπα να γίνω κι εγώ Μάμπας. Έκανα registration, καλά, εννοείται ότι φωτό δεν βάζω, αλλά πάω να δω κάνα γυναικείο προφίλ και μου λέει αν είμαι real, και πάτησα να γίνω real και μου ζητάει τηλέφωνο. Για βάλτε ένα χεράκι αν μπορείτε.
You 're welcomeΘενκσ συνάδελφε.
Αν είναι της δουλειάς θα υπάρξει ανταπόκριση.Δουλειά θέλουν οι κοπέλες.Έστειλα πέντε έξι μηνύματα, τώρα περιμένω να δω τι ανταπόκριση θα υπάρξει. Για κάνα καφέ δηλαδή, αλλά άμα δε βάζεις φωτό σε αυτά μου φαίνεται ότι δεν έχεις και πολλές πιθανότητες, τουλάχιστον όχι με αυτές που αξίζουν. Έχει όμως και κάτι βλαχαδερά, μία έχει βάλει στο κεφάλι και κάτι σα στέμμα!
Όλα γίνονται φίλε μου.Ελπίζω να είσαι τυχερός.Δεν παίζει μόνο γνωριμία; Όλες της δουλειάς είναι; Γιατί αν πρόκειται μόνο περί αυτού, μου είναι πολύ δύσκολο να απιστήσω από τις αγαπημένες μου πιάτσες.
Σαγιονάρατο στεμμα ειναι -στον κυκλο τους-αποδοση τιμης..οπως εδω το τιμημενος... ;) φιλαρακι topnks,εσυ το βραδυ ελευθερος ,η παντοφλε?