erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Καλα. Εσυ ξυπνησες νωρις. Δεν διαβαζεις ότι θελει κυνηγι 2-3 εβδομάδες και εσυ θελεις τηλ. ?Mary_linka, 40
Tinea?trtilefonoepikinonias?
Καλα. Εσυ ξυπνησες νωρις. Δεν διαβαζεις ότι θελει κυνηγι 2-3 εβδομάδες και εσυ θελεις τηλ. ?Mary_linka, 40
Tinea?trtilefonoepikinonias?
αξιζει τα λεφτα της η κυρια ειναι για πολλα γουσταΚαλα. Εσυ ξυπνησες νωρις. Δεν διαβαζεις ότι θελει κυνηγι 2-3 εβδομάδες και εσυ θελεις τηλ. ?
εχουμε κανενα σχολιο για την συγκεκριμενη?
η χοντρουλα κανει νταραβερι? ξερει κανεις?
και αυτο
ειναι η ιδια κυρια αλλα κανενας δεν εχει πει αν αξιζει στον αγωνα???ζηταει 50 για φουλ προγραμμα...
Ανεξάρτητη που δε μιλάει γρι αγγλικά ή ελληνικά. Τα βάζει όλα στο google translate για να επικοινωνήσει. Είναι πολύ πιο όμορφη απο κοντά. Την αδικούν οι φωτογραφίες. 100 ευρώ φουλ πρόγραμμα. Την συνάντησα. Χόρτασα να γαμάω κώλο. Η κωλάρα της είναι υπέροχη. Πίπα μέχρι το λαρύγκι. Οτι καλύτερο έχω βρει στο μάμπα.
Η ποιο κακη πιπα που μου εχουν κανει ποτε τοσο δοντι ουτε το χειροτερο αματερι δεν βαζει. φωτογραφιες ειναι last years αν και ειναι αυτη απλα 10 χρονια πριν. σωμα καλο και βυζι στο υψος του φυσικο αν δεν κανω λαθος στο σεξ καλη δεν λεει οχι κανει και τα δικα της για να σε τελειωσει αν της δωσεις θαρος,καθαρη και με φοβερο δερμα απαλο απο τα λιγα . γενικα παρλαπιπα δεν το κανει επιτηδες απλα μηλαει πολυ , 2+ ωρες δεν κοιταξε ρολοι ουτε καν 80 ευρω πλας χοτελ 20 ηταν οκ. απλα δεν νομιζω οτι θα την ξανα δω
Και ουτε θα διαβασεις !δεν εχω διαβασει κατι για την συγκεκριμενη
Δεν ειναι του αθληματος?Και ουτε θα διαβασεις !
ειναι βεβαιως βεβαιως καρινα η φολαΔεν ειναι του αθληματος?
Και ουτε θα διαβασεις !
Αυτή με το ακαποτο ?η βαλεντινα το μιλφ με το εξτρα φουλ προγραμμα ξερει κανεις φιλος τι απεγινε?
Αυτή με το ακαποτο ?
EKANA ΕΝΑ τεστ drive με την κυρια ειναι 1.55 45 κιλα και 40 χρονων κατα δηλωσην της το μονο σιγουρο 100% ειναι οτι η κυρια ειναι μεγαλη πουτανα η πιπα της πολυ καλη εχει ωραιο κορμι βυζακι κωλαρακι για αγριο γαμησι γουσταρει πολυ γαμησι 2 ωρες ατελειωτο σεξ 100 euro η κυρια τα τιμαει τα λεφτα της...............
καμια σχεσηφατσικα και σωματικά μοιάζει κάπως στην Μαρίνα 60 ...
Ωραιοs τυπε ευχαριστουμε για την κριτικη ,,,,,, 2 ωρεs 100 σωστα διαβασα ?? γιατι αυτο σημαινει και ανεση χρονου εκτοs απο ολα τα αλλα και γιατι ειμαι ετοιμοs να βρεθω μαζι τηs αφου εχουμε αρκετη επικοινωνια μεσω μνμ. των ......!!!!