kypraios2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Μού ζήτησε 100 ευρώ γιά μία ώρα,μέ πλήρες πρόγραμμα (δυό φορές σέξ,στοματικό χωρίς προφύλαξη,πρωκτικό).
Την περιμένω τώρα. Αν έλθει θα σας γράψω εμπειρίες
Μού ζήτησε 100 ευρώ γιά μία ώρα,μέ πλήρες πρόγραμμα (δυό φορές σέξ,στοματικό χωρίς προφύλαξη,πρωκτικό).
Περιμένουμε εντυπώσεις καί σχόλια.Την περιμένω τώρα. Αν έλθει θα σας γράψω εμπειρίες
Γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής κάτι γιά τήν κυρία?
εεεεεε...που χαθηκες εσυ ρε!!!?!?!?!?!Κατοικοεδρεύει στην περιοχή του Καραισκάκης, είναι από Καζακστάν, τώρα είναι πάνω από 42-43 και έχει profile σε Mamba και Badoo. Είχε δυσκολία σε μετακινήσεις προ 2-3ετιας,έκανε συναντήσεις μόνο?? σε γειτονικές περιοχές και κυρίως πρωινο-μεσημεριανές ώρες.
Μερικές φορές δεχόταν και επισκέψεις και κατ οίκον και υπήρχαν παλιότερα συναγωνιστές που είχαν την εμπειρία και είχαν γράψει.
Τώρα που καλοκαιριάζει λογικά θα είναι ποιο λάσκα από θέμα χρόνου.Μια κλασσική νοικοκυρά με καλή κατασκευή για την ηλικία της, με θετικό πρόσημο υπηρεσιών και κόστος στο κλασσικό 50αρικο.
ΥΓ.. Επειδή καλοκαιριάζει και θα έχω ''δουλειές'' προς τα παράλια, θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως η αποστολή του τηλ της που το έχω χάσει και δεν θέλω να της το..ξαναζητήσω online. Όχι ότι καίγομαι να το ξαναβρώ αλλά μέσα στην ζέστη και το λιοπύρι .. η διάθεση κάνει τα δικά της παιγνίδια.
Ευχαριστώ γιά τήν ενημέρωση συναγωνιστή.Κατοικοεδρεύει στην περιοχή του Καραισκάκης, είναι από Καζακστάν, τώρα είναι πάνω από 42-43 και έχει profile σε Mamba και Badoo. Είχε δυσκολία σε μετακινήσεις προ 2-3ετιας,έκανε συναντήσεις μόνο?? σε γειτονικές περιοχές και κυρίως πρωινο-μεσημεριανές ώρες.
Μερικές φορές δεχόταν και επισκέψεις και κατ οίκον και υπήρχαν παλιότερα συναγωνιστές που είχαν την εμπειρία και είχαν γράψει.
Τώρα που καλοκαιριάζει λογικά θα είναι ποιο λάσκα από θέμα χρόνου.Μια κλασσική νοικοκυρά με καλή κατασκευή για την ηλικία της, με θετικό πρόσημο υπηρεσιών και κόστος στο κλασσικό 50αρικο.
ΥΓ.. Επειδή καλοκαιριάζει και θα έχω ''δουλειές'' προς τα παράλια, θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως η αποστολή του τηλ της που το έχω χάσει και δεν θέλω να της το..ξαναζητήσω online. Όχι ότι καίγομαι να το ξαναβρώ αλλά μέσα στην ζέστη και το λιοπύρι .. η διάθεση κάνει τα δικά της παιγνίδια.
καλησπερα ξερει κανεισ κατι για
τελικα ηρθε?Την περιμένω τώρα. Αν έλθει θα σας γράψω εμπειρίες
Αυτή η κυρία είναι η πρώην τίφανυ καί θέλει 70 ευρώ γιά πλήρες πρόγραμμα.Κάποια ενημέρωση γιά αυτήν?
Μόνη της θά άλλαξε τό όνομά της,γιά νά αλλάξει καί τήν τιμή.50 ζήταγε,
της αλλάξατε όνομα και τιμή???
α, ρε λεβεντεςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Αυτή η κυρία είναι η πρώην τίφανυ καί θέλει 70 ευρώ γιά πλήρες πρόγραμμα.Κάποια ενημέρωση γιά αυτήν?
Καλημέρα η Έλενα χαχαχα αθλείται και πολύ καλά μάλιστα και ειδικά στην πίπα και τρελαίνεται να βλέπει τσόντες και να παριστάνει την πρωταγωνίστριαΓνωρίζει κάποιος συναγωνιστής κάτι γιά τήν κυρία?