Είσαι απόλυτα σωστός φίλε μου !!!
Ναι όντως είναι τραγικό να γαμιέται κάποια για ένα δεκάρικο, και επαφίεται στον πατριωτισμό του κάθε ενός από εμάς , μετά το δεκάρικο ή την τζάμπα πίπα , να πάμε και μέχρι το jumbo να αγοράσουμε και κάνα ρούχο για το παιδί ή να πάμε μέχρι το supermarket να της πάρουμε μια κούτα γάλατα ή να της δώσουμε λεφτά ή να την στείλουμε σε καμιά δουλεία , εκτός του χώρου της παροχής ερωτικών υπηρεσιών. ( Πάντως σε μια εταιρεία που την έστειλα για να καθαρίζει έντερα για κρεοπωλεία, ή σκάλες σε νοσόκομεία ή ντουζιέρες σε spa , πήγε και πήρε και τηλέφωνο να πει ευχαριστώ... εαν δεν απαντάει τις δυο τελευταίες μέρες στο mamba συχνά, είναι γιατί δουλεύει... και εάν θες την γνώμη μου θα απαντήσει πάλι γιατί ψάχνεται )
Αυτό που κοροϊδεύουμε κατ' εμε, εδώ μέσα, είναι το στυλάκι που έχει η κάθε Ρωσίδα στο να σου το παίζει ότι έχει μάτια μόνο για εσένα και με το που σε είδε έπαθε την πλάκα της!! Στο παρελθόν την έχω πατήσει αρκετές φορές και πλέον προσπαθώ να την πατάω λιγότερο. Εάν ο Meredi , που δεν τον ξέρω , πάθαινε καμιά πλάκα μαζί της παίζει να είχε θέμα με την οικογένεια του ή την γκόμενα του. Εάν εγώ δεν είχα διαβάσει από εδώ μέσα ότι την προηγούμενη τσιμπουκωνότανε αβέρτα , θα της τον κάρφωνα χωρίς καπότα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η υγεία μου. Και εάν ήμουν και νεότερος να νομίζω ότι έπαθε και πλάκα με την ομορφιά μου και να τα γαμούσα όλα για αυτή, την ίδια ώρα όμως που αυτή θα έψαχνε να βρει και άλλους. Όταν το έπαιρνα χαμπάρι αντί να γράφω στο Mamba ή μάπα , όπως τώρα, θα ανέβαζα το " είναι σκάρτη " στο θρεντ τραγούδια για προδομένους και θα έγραφα , υπό την επήρεια αλκοόλ στο " είναι όλες οι Ρωσίδες ποθτανες? "