anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.329
- Πόντοι
- 506
αξιζει ? .λογο βυζιων λεω να δοκιμασω .......
Μην ψαρώνεις...3,5άρι είναι...
αξιζει ? .λογο βυζιων λεω να δοκιμασω .......
ην ακουω βρωμικες λεξεις . παρακαλω πολυΔεν έχει σημασία... η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως !
Κατεγγελω σεξικιστική και ρατσιστική συμπεριφορά !
Δεν είναι εδώ και η Κωνσταντοπούλου να βάλει τα πράγματα στην θέση τους !
μικροτερο...Μην ψαρώνεις...3,5άρι είναι...
γραφειο..
:S......και σκεφτόμουν να δοκιμάσω!γραφειο..
κανε μπασιμο στην τυπισσα που σου ειπα χτες... ;):S......και σκεφτόμουν να δοκιμάσω!
για πες βρε φηλε τι ξερεις για την αλινα....δεν εχω να πω.......δεν την εχω δοκιμασει.
πιο πισω αναφέρονται διάφορα γιά αυτήν και απο αυτά κατάλαβα οτι εμενα δεν μου κάνει......... :-
Γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής κάτι γιά τί κυρίες καί .
Ευχαριστώ συναγωνιστή.Η πρωτη ειναι VIP οποτε δυσκολα θα μιλησεις, και η δευτερη δεν μου εχει απαντησει ποτε
μακρια..........
Εγώ λέω μακρυά γιατί είναι πολύ β διαλογή. Μην πω παρακάτω
Γιατι δε μας λες και παρακατω , να ξερουμε κι εμεις τι παιζει ;;
παντως αμα εχεις μιλησει με την συγκεκριμενη κ σου δωσει το τηλ της,μπορεις να βρεις πολλα περισσοτερα,οπως κ το προφιλ της σε διαφορα μεσα κοινωνικης δικτυωσης(πως τα λεω ο φουστης )..κ οι φωτος της εκει δεν λενε..ειναι πολλα τα κιλα αρη
παντως αμα εχεις μιλησει με την συγκεκριμενη κ σου δωσει το τηλ της,μπορεις να βρεις πολλα περισσοτερα,οπως κ το προφιλ της σε διαφορα μεσα κοινωνικης δικτυωσης(πως τα λεω ο φουστης )..κ οι φωτος της εκει δεν λενε..ειναι πολλα τα κιλα αρη
για πες φιλαρακι..τι λεει?/αυτο με ενδιαφερει πολυ..απο τα υπολοιπα...????δεχεται τ σφυροκοπημα???η πισω τρυπα της ειναι τελεια
για πες φιλαρακι..τι λεει?/αυτο με ενδιαφερει πολυ..απο τα υπολοιπα...????δεχεται τ σφυροκοπημα???