koniordos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
κατευθειαν δωρακι με το καλημερα...εμενα μου ειπε
τι θα μου φερεις μου λεει?!
της λεω μου χει μεινει ενα πιατο φακες και λιγη φετα απο τα χθες..
με διεγραψε.
Ωραιος.Θα χει συνηθισει φαινεται απο τους πιρορους.κατευθειαν δωρακι με το καλημερα...εμενα μου ειπε
με διεγραψε.
καιεμενα η Καριόκα με διέγραψε...μου είπε 50 και τις είπα τιιιιι και αμέσως μπλοκ.κατευθειαν δωρακι με το καλημερα...εμενα μου ειπε
με διεγραψε.
κατευθειαν δωρακι με το καλημερα...εμενα μου ειπε
με διεγραψε.
ακομα περιμένουμε λεπτομέρειες!............ :-Εμένα μου είπε ότι θέλει 60€ για 2 φορές... Την ρώτησα για κουλουράκι και η τιμή πήγε στα 90€. Της πρότεινα 50€ και δέχτηκε... Βέβαια διάβασα πιο πάνω ότι κάποιος πήρε παράσημο (χωρίς να δίνει λεπτομέρειες) και έκανα πίσω... Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας δώσει τα φώτα του!!
Εμένα μου είπε ότι θέλει 60€ για 2 φορές... Την ρώτησα για κουλουράκι και η τιμή πήγε στα 90€. Της πρότεινα 50€ και δέχτηκε... Βέβαια διάβασα πιο πάνω ότι κάποιος πήρε παράσημο (χωρίς να δίνει λεπτομέρειες) και έκανα πίσω... Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας δώσει τα φώτα του!!
Η τρελο καρινα ετων 40 φευγα ...οι φωτο της ειναι μουφα
παιζουνε διάφορες εκει μεσα..... ;)αν εννοεις το μπαζο την καρινα την ξανθια με τα πεσμενα βυζια δεν προκειται γι'αυτην..την πηρα πριν λιγες μερες..μικρο κοντουλικο,ουκρανιδορωσακι(θα σε γελασω τωρα) με καλα ελληνικα γυρω στα 30,30κατι την εκανα..συμπαθητικο προσωπο,σωμα σχετικα καλο,με μικρο βυζακι..υπηρεσιες καλες,2 μπαλακια,ακα πιπα,χωρις κωλο το μενου,γενικα χωρις μα κ μου..80 το ολο πακετο..για μια φορα καλη..
παιζουνε διάφορες εκει μεσα..... ;)
αυτη ειναι η καρινα η μελαχροινη
παρτε αυτο
δε λεω τιποτα παραπανω γιατι τελικα υπαρχουν πολλα μουνοπανα εδω μεσα που σφυρανε παραπανω αποτι πρεπει το γαμωστομα τους,απλα το αναφερω...
τι φλασάκι εφαγες τωρα?!!!!.........παρτε αυτο
δε λεω τιποτα παραπανω γιατι τελικα υπαρχουν πολλα μουνοπανα εδω μεσα που σφυρανε παραπανω αποτι πρεπει το γαμωστομα τους,απλα το αναφερω...
αλλη εννοει.....καρινα μελαχροινη λέμε!κ σιγουρα δεν την εκανα για σαρανταφευγα,αλλη προφανως εννοει ο nitro..
Σωστος. είναι ουκρανη γυρω στα 26-28, ωραιο σωμα, βυζακι στητο, με καλη συμμετοχη. Δεν κανει cim και είναι δυσκολη στα ραντεβού γιατι μενει μακρυα. Μπορει μονο μετα τις 15.00αν εννοεις το μπαζο την καρινα την ξανθια με τα πεσμενα βυζια δεν προκειται γι'αυτην..την πηρα πριν λιγες μερες..μικρο κοντουλικο,ουκρανιδορωσακι(θα σε γελασω τωρα) με καλα ελληνικα γυρω στα 30,30κατι την εκανα..συμπαθητικο προσωπο,σωμα σχετικα καλο,με μικρο βυζακι..υπηρεσιες καλες,2 μπαλακια,ακα πιπα,χωρις κωλο το μενου,γενικα χωρις μα κ μου..80 το ολο πακετο..για μια φορα καλη..
Δεν ξερω αλλα από τις φωτο μεχρι εγχειρηση στα χειλη εχει κανει.παρτε αυτο