mixaj
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2010
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
μακριααααααααααα
μακριααααααααααα
Έχει πάει κάποιος μαζί της ? Είναι αληθινή ή κάποιος πούστης?
σκυλι του πολέμου λέμε............. ;)
μακριααααααααααα
μαν κανα καλο δοκιμασμενο εχεις να προτινεις που θα ειμαι αθηνα την κυριακη...ερε πουστη μου,ασχολειστε με τις ιδιες 3-4 σαπιες γκομενες ειναι δεν ειναι,ειναι δεν ειναι...παρτε 2 μωρακια ρουμανακια,δουλευουν σε κολωμπαρο στους αγιους αναργυρους...
δεν εχω κανει κασκαντερ καθοτι ταξιδι για μενα οποιος κοντινοτερος ας δοκιμασει
ουτε εμενα απανταειαυτη οντως παιζει?οι φωτογραφιες της ειναι αληθινες? νομιιζω οτι ειχε αναφερθει οτι προκειται περι μουφας..απ'οτι θυμαμαι επαιζε κ μια αγγελια στο lovelist με τις φωτο της συγκεκριμενης
σκυλι του πολέμου λέμε............. ;)
δεν μου μιλάει εμενα!
αν βγάλει κανεις ακρη να μου τρυπήσεις την μυτη!......η μουφα προφιλ η πουστάκι.... ;)..δηλαδή?
εννοειται!μαν κανα καλο δοκιμασμενο εχεις να προτινεις που θα ειμαι αθηνα την κυριακη...
πας κολωμπαρο κ απο κει τις αρχιζεις το μπλα μπλα.το μπαρακι ειναι 128 Ιδομενεως,Ίλιονδυνατά μωρά αλλά το πρώτο έχει πολλά αδιάβαστα και είναι vip.παίζουν εκτός η πρέπει να πας στο κολώμπαρο??
χαααααααααα κλαμααααααααααααααααοσο αναφορα το σκυλι του πολεμου που λετε δεν ειναι αυτη στην φωτο. μακαρι να ηταν . μου εστειλε φωτο της και ειναι ιδια με αυτο το προφιλ
οποιος εχει δυο μοιραζεται.........ρε συ αυτην την εχω βαρεθει.....ασε που θα την γαμαω ολο το καλοκαιρι....
απο τρεις και πανω μοιραζεται...οποιος εχει δυο μοιραζεται.........