sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
ωραίος!έχεις γράψει κάπου εντυπώσεις να πάρω κι εγώ μια ιδέα? σόρρυ που ρωτάω αλλά δεν είχα δει κάτι,αν μου έχει ξεφύγει στείλε λινκ.thanx
εχεις πμ
ωραίος!έχεις γράψει κάπου εντυπώσεις να πάρω κι εγώ μια ιδέα? σόρρυ που ρωτάω αλλά δεν είχα δει κάτι,αν μου έχει ξεφύγει στείλε λινκ.thanx
εχεις πμ
Γραψε μας και εδω η στειλε αλλο ενα πιεμεχεις πμ
όχι... ότι μπορεί να της μοιάζει ναι αλλά όχι ότι είναι η ίδια... άσε που μου έχει έρθει κ ως Βερόνικα από badoo με μούφα ξανά φωτο...οχι φιλε μου δεν ειναι ψεμα ουτε μουφα οι φωτο ειναι κανονικες και μαλιστα ειναι και ευγενεστατη
όχι... ότι μπορεί να της μοιάζει ναι αλλά όχι ότι είναι η ίδια... άσε που μου έχει έρθει κ ως Βερόνικα από badoo με μούφα ξανά φωτο...
όταν μοιάζει μια κοπέλα δε σημαίνει ότι είναι η ίδια... εμένα μου έλεγε κάτι κουλά... πες ότι δεν είμαι αυτή στις φοτο... δε σου αρέσω ?? χαχαχα τι να πεις μετά... όταν άλλη περιμένεις κ άλλη έρχεται...
δεν είναι του χώρου....με τη καριολιτσα η το πουστη βριζομαι πολυ αυτη τη στιγμη κ μ αρεσει!ζητησα φωτο κ με ειπε μαλακα...
Μετά από 8 χρόνια εμπειρίας...! αλλά πίστεψέ μαι τη διαφορά τη καταλαβαίνεις όταν είναι άλλη κοπέλα...
Μπερδεύτηκα με άλλη κοπέλα ξανθιά... οκ ζητώ συγγνώμη...εισαι σιγουρος.....?
εμένα δε μου άρεσε αυτό που είδα... γιατί περίμενα τη κοπέλα της φωτογραφίας κ την έδιωξα.. 100 ευρό χωρίς φιλιά... είναι πολλά...κι όλλαςΜάγκες δεν χρειάζεται να τσακωνεσταινγιαντο να ειναι η ίδια ακριβώς η οχι , το θέμα ειναι αν αξίζει , αν ειναι καλή - γιατί στις φωτο φαίνεται πολυ καλή - , και να μας δώσετε καμία πληροφορία περαιτέρω αν θέλετε ..
εμένα δε μου άρεσε αυτό που είδα... γιατί περίμενα τη κοπέλα της φωτογραφίας κ την έδιωξα.. 100 ευρό χωρίς φιλιά... είναι πολλά...κι όλλας
Καλα αυτό είναι παλαβο. Ζηταει 250 για 3 ωρες. Όχι λιγωτερη ωρα . Ένα πηδηματακι την ημερα την εφορια κανει περα. Εκεινος ο τυπος που διαθετει 300 και 500 ιδου η Ιρα ιδου και το πηδημα !με τη καριολιτσα η το πουστη βριζομαι πολυ αυτη τη στιγμη κ μ αρεσει!ζητησα φωτο κ με ειπε μαλακα...
ΔΕΝ ειναι η κοπελα των φωτο...ξερουμε κατι γι αυτο
πες τα κ εσύ... χαχαχαχαΔΕΝ ειναι η κοπελα των φωτο...