spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
παραπανω.τα 200?
παραπανω.τα 200?
τυπε καλα εκανες...παραπανω.
καλα ασχημα,το γεγονος ειναι οτι εγινε.παμε για αλλα πλεον...τυπε καλα εκανες...
Αυτό ζητάει με το καλημέρα 200.
ΡΕ δεν πάμε καλά
αλήθεια?.............Εμένα 50 την ώρα μου ζήτησε
διατάξτε!!!!!
προσπαθούμε κυρ λοχαγε .....αλλα δεν εχει τιποτα αξιολογο αυτο τον καιρο!
:- :- :-
και εμενα 50 ...αλλα δεν την ειδα ακομα liveαλήθεια?.............
ρε freess!!!!!! τι μας λες τρέλα πουλάς?
παραθέτω ένα απόσπασμα από την συνομιλία μόνο αυτό και όχι όλη την συνομιλία γιατί είναι περίπου 20 μηνύματα
Stella Stella
200 evro
12 ώρες πριν.
Chrfreess
και τι είναι στα 200
12 ώρες πριν.
Stella Stella
sex
Δεν λέω μαλακίες. Μάλλον με θεώρησε κότσο και ζήτησε παραπάνω. Και για να πειστείς ακόμα περισσότερο το τηλέφωνο τελειώνει "αν της εχεις μιλήσει" σε 255
Δεν είπα ότι θα πάρω γιατί μου φαίνονται υπερβολικά και ειδικά που αυτή έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της για να ζητάει τόσα
παραθέτω ένα απόσπασμα από την συνομιλία μόνο αυτό και όχι όλη την συνομιλία γιατί είναι περίπου 20 μηνύματα
Stella Stella
200 evro
12 ώρες πριν.
Chrfreess
και τι είναι στα 200
12 ώρες πριν.
Stella Stella
sex
Δεν λέω μαλακίες. Μάλλον με θεώρησε κότσο και ζήτησε παραπάνω. Και για να πειστείς ακόμα περισσότερο το τηλέφωνο τελειώνει "αν της εχεις μιλήσει" σε 255
Δεν είπα ότι θα πάρω γιατί μου φαίνονται υπερβολικά και ειδικά που αυτή έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της για να ζητάει τόσα
Όσα και να σου ζήτησε, εμένα μου φάνηκε τρελή φόλα!!!
Αυτό ζητάει με το καλημέρα 200.
ΡΕ δεν πάμε καλά
Stella Stella
200 evro
12 ώρες πριν.
Chrfreess
και τι είναι στα 200
12 ώρες πριν.
Stella Stella
sex
στο 255 λεμε την ιδια, εγινε πουτανα για το παιδι της μαλλον...
εμφανησιακα δεν αξιζει ουτε το 50ρικο...
μηπως εχεις κανα δανεικο?..........αλμπινα on line,ορματε λεμεεεεεεεεεε
αστα σου λέω... ......με ειδε για δάγκα!δε γινεται ρε συ μαστορα!με ενα πιατο φαγητο κ ενα ποτηρακι κρασι το εχεις φαει!αντε κ ενα αρωμα....πανω απο 100 η φαση δε θα σου παει
στο 255 λεμε την ιδια, εγινε πουτανα για το παιδι της μαλλον...
εμφανησιακα δεν αξιζει ουτε το 50ρικο...