pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
δωσε τηλ με πμ ,θα τη συναντησω κ θα σου πωγνωριζει κανείς κάτι γιαυτη? μου ζητησε 100 για μια ωρα , μονο classic και oral
δωσε τηλ με πμ ,θα τη συναντησω κ θα σου πωγνωριζει κανείς κάτι γιαυτη? μου ζητησε 100 για μια ωρα , μονο classic και oral
ποσες γυρες περιλαμβανει το 100Ε σου ειπε η μια και εξω?γνωριζει κανείς κάτι γιαυτη? μου ζητησε 100 για μια ωρα , μονο classic και oral
1h-250, 2h-400, 3h-500
πορνε και εδω ρε;σε μπουνιές, κλωτσιές ή σφαλιάρες ??
τυπε η έτσι δουλεύει με 4_5 το πολύ, δεν γαμιετε με πολλούς. ...θέλει να έχει μίνιμουμ πελατολόγιο,άσε που είναι και δαπανηρη. ...κάτι ανάμεσα σε βίζιτου και σε ψάχνω για σπόνσορα. ...αλλά στο γαμήσι όσο θέλεις και ότι θέλεις. ...Ειναι πολυ επιλεκτικη,δυσκολα απανταει
Εμενα δεν μου εχει μιλησει ΠΟΤΕ σε οσα wink και μηνυματα της εχω στειλει
Εχεις κανεις συναγωνιστης το τηλεφωνο της κορασιδας
μου τα χει κανει τσουρεκια η ετσι για μια συναντηση!τυπε η έτσι δουλεύει με 4_5 το πολύ, δεν γαμιετε με πολλούς. ...θέλει να έχει μίνιμουμ πελατολόγιο,άσε που είναι και δαπανηρη. ...κάτι ανάμεσα σε βίζιτου και σε ψάχνω για σπόνσορα. ...αλλά στο γαμήσι όσο θέλεις και ότι θέλεις. ...
τυπε αυτό σημαίνει ότι προς το παρών βολεύεται οικονομικά. ...θα έχει βρει 2-3 εκεί και βγάζει τα έξοδα της...υπομονή όλο και κάποιος θα λαγκηξει...και θα έρθει η σειρά σου. ...την πηρα τηλέφωνω και την άλλη εβδομάδα θα την συναντήσω. ..παλιός πελάτης. ..μου τα χει κανει τσουρεκια η ετσι για μια συναντηση!
χαχα....οκ...ωραιος!οταν τελειωσει η συναντηση πες μου ποσο πηγε η ολη φαση...
εσυ την ισοπέδωσες .......εγω το πήγα λίγο πιό μαλακά!............μπαζο και πλαδαρη που κανει και ακαποτα πασης φυσεως... :S :S
Τώρα που είπες κόρη της θώδη την θυμήθηκα . Ευχαριστώειπωθηκε! 50φράγκα.....η κόρη της θώδη......τιποτα το ιδιαίτερο λενε.........