Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.472
- Πόντοι
- 506
Ερωτευτηκες μαλλον..αναμενουμε νεα απ το σηριαλτης έστειλα!!! Τώρα οψόμεθα...Αν κανείς συναγωνιστής γνωρίζει κάτι ευπρόσδεκτος!!!
Ερωτευτηκες μαλλον..αναμενουμε νεα απ το σηριαλτης έστειλα!!! Τώρα οψόμεθα...Αν κανείς συναγωνιστής γνωρίζει κάτι ευπρόσδεκτος!!!
ναι!!!Την φωτογραφία που κάθεται κάτω στο παρκέ!!! Απλά την θέλω με την ίδια αμφίαση και ντύσιμο σταΕρωτευτηκες μαλλον..αναμενουμε νεα απ το σηριαλ
κατι μου θυμιζει αυτη παντως...ναι!!!Την φωτογραφία που κάθεται κάτω στο παρκέ!!! Απλά την θέλω με την ίδια αμφίαση και ντύσιμο στα
Πάντως αν έχω ναι η τηλέφωνο η τιμές και σχετικά θα ενημερώσω ταχέως
έχει αναφερθεί στο παρελθόν (πιο πίσω σελίδες) ότι προσφέρει μασάζ και γενικά ότι εξασκεί το επάγγελμα!!!
Ψαξε πιο πισω εχει υποθει κατι γι αυτη..αν θυμαμαι καλα γυρω στο 50αρι στο χωρο της
εμένα δυστυχώς τίποτα γαμώτο!!!κατι μου θυμιζει αυτη παντως...
Ναι τωρα θυμηθηκα..παιζεi και στο ..γραψτη στ αρχιδια σουεμένα δυστυχώς τίποτα γαμώτο!!!
μα αυτό θέλω να κάνω!Πως το κατάλαβες? Αλλά να βάλω την ίδια αυτοπροσώπως να γράψει το όνομα της στ'αρχίδια μου με το κραγιόν από τα χείλι της!!!Ναι τωρα θυμηθηκα..παιζεi και στο ..γραψτη στ αρχιδια σου
εμένα δυστυχώς τίποτα γαμώτο!!!
Το δευτερο ή και πρωτο οπως σας βολευει,προφιλ της
Ψάχνει λέει χορηγό με τον μήνα , ή με την ώρα αλλά σε μηνιαία βάση ... Δηλαδή κατι σαν τιμοκατάλογος , τα 3 πηδήματα τόσο , τα 4 τόσο κλπ... Έλα ντε όμως που τα μυνήματα της είναι σε άψογα ελληνικά με greeklish Νταβατζής από πίσω ή γραφείο ?
κ γλυφαδα να ηταν δε θα γυριζα να τη κοιταξω!δε βλεπετε πως ειναι?Αυτη στο προφιλ γραφει οτι ειναι στο Κιεβο ρε μαν....η χορηγια περιλαμβανει και τα αεροπορικα + βιζες/μιζες κλπ?
πηρα fb κ λογικα μεσα στη βδομαδα θα συναντηθουμε!παντως εχει προσωπαρα κ ειναι ζουμερη οπως μ αρεσουν!Παλικαρια καλησπερα και καλη χρονια.Ξερει κανεις κατι γι αυτο?Υπαρχει?
Apolis βάλε αν θες λινκ με τις φωτός να δώ ποια ειναι γιατι ειμαι απο κινητο,μερσί
apolis στην ουκρανια τωρα πεφτει γαμω τη πεινα!ειδικα σε περιοχες κοντα στους βομβαρδισμους....μπορεις πολυ καλυτερα
Οταν λες 200 ευρω για τρεις φορες συνολο ή 200 ευρω επι τρεις φορες τον μηνα ελαχιστον ?Αυτή είναι
αλλά οι φωτογραφίες δεν φαίνονται και πολύ αληθινές.. Ναι , γράφει ότι είναι στο Κίεβο και θα έρθει αν βρεί χορηγό.. Ζήταγε 3000 το μήνα (!!!!) , βρήκε λέει κάποιον με 2000 αλλά τελικά το έριξε στο παζάρι... Η τελευταία προσφορά είναι 3 φορές τον μήνα στα 200 ευρώ.. Με χαλάει σε πρώτη φάση που μάλλον αυτός που γράφει δεν είναι η ίδια , τα ελληνικά της είναι πολύ καλά για να είναι η ίδια... Δεν έδωσα απάντηση αν δέχομαι το deal ( 3 φορές όλα κομπλέ στα 200 ) , φαντάζομαι ότι τα ίδια θα έχει γράψει και σε άλλους ...