tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Θα ανοίξει λογαριασμούς με τον Βλαδίμηρο φίλος!!! Δεν λέει !!!
ναι δίκιο έχεις ... το ρούβλι είναι στα χάλια του...
Θα ανοίξει λογαριασμούς με τον Βλαδίμηρο φίλος!!! Δεν λέει !!!
για την εν λογω κορασιδα εχεις κανεις γνωμη;;;
Δεν έχουν γραφτεί και τα καλύτερα, για τη συγκεκριμένη, από έμπειρους παίκτες.για την εν λογω κορασιδα εχεις κανεις γνωμη;;;
εχεις κανεις αποψη.εστειλα 2 φορες αλλα απαντηση δεν πηρα.
όλο και κάποιος "καλοθελητής" θα βρεθεί...Anna
Because my visa is finished in a meddle of February..
Τελειώνει η βίζα της και θέλει " ενίσχυση " για την ανανέωση... όποιος έχει χοντρό πορτοφόλι ...
πρέπει να ειμαι ο μονος που εχει φαει πόρτα απο την Βαλεντίνα!......ουτε καλημέρα και στα δύο προφιλ της!Δεν έχουν γραφτεί και τα καλύτερα, για τη συγκεκριμένη, από έμπειρους παίκτες.
πρέπει να ειμαι ο μονος που εχει φαει πόρτα απο την Βαλεντίνα!......ουτε καλημέρα και στα δύο προφιλ της!
βρε μιλάμε για μπλόκ......ουτε 50ικο δεν πρόλαβα να στείλω!...................Στείλτης φωτό ενός 50ευρου και θα δεις...
πάντως δείχνει τρελό μπαζο. Από τις φωτογραφίες που βλέπω μου φαίνεται ότι η φατσα της αντροφερνει.πρέπει να ειμαι ο μονος που εχει φαει πόρτα απο την Βαλεντίνα!......ουτε καλημέρα και στα δύο προφιλ της!
ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΔΕΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΔεν έχουν γραφτεί και τα καλύτερα, για τη συγκεκριμένη, από έμπειρους παίκτες.
Καλησπερα μετα απο πολυ καιρο παλι, αν και σαν αναγνωστης εμπαινα τακτικα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν καποιος εχει καποια εμπειρια απο την συγκεκριμενη κυρία: Πριν σχολιασετε οτιδηποτε, ωφειλω να πω οτι ειμαι περιεργος, γιατι ειναι ελληνίδα, με φατσα καρτα αληθινη φωτο...
Συν.........οτι μενει με τουs γονειs τηs, διχωs εισοδημα.......Απο αυτα προδιδεται τι ψαχνει
Καλα αυτο το μενω με τους γονεις το λενε πολλες, παντως αυτη μενει με την αδελφή της στο Περιστερι, εξακριβομενο...Μια οικονομικη βοήθεια ζητάει
Ευχαριστω για την απαντηση. Αλλα σεξ με σκοπο την σοβαρη σχέση? Με αυτα που μου ειπε οτι κανει μαλλον για γυναικα που κανει τα παντα χωρις πολλα πολλα, ισως κ λογω της εμφανισης...Εχεις δοκιμάσει? ειναι τουλαχιστον καλη στο τσαμπα σεξ?Sex με προϋπόθεση τη σοβαρή σχέση...Μην ασχολείσαι...