NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
Για να καταλάβω, σου αρέσει τώρα αυτή; Εμένα γιατί μου φαίνεται κάτω του μετρίου;
Ή θα παραγάμησα κι έγινα πολύ απαιτητικός, ή θα παραμεγάλωσα και παραξένεψα.
Για να καταλάβω, σου αρέσει τώρα αυτή; Εμένα γιατί μου φαίνεται κάτω του μετρίου;
..αυτή τώρα η σαβουρογύφτισσα θα ζητάει κανα 150άρι για γαμήσι...Το τραγικό είναι ότι θα υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι να τα δώσουν...
πρωην Τζένη απο Τριγγετοαλυσίδα...
όχι ρε συ 80 μου ζήτησε και επειδη μου φαίνεται για Πόντια λέω να της τον δώσω...
Για ελλαδα το μαμπα ειναι μαπα...μπαζα γ διαλογης κ πολλες εσκορτς που ζητανε 100-200ρια ουτε 20 δεν θα εδινα...το κακο ειναι πως δεν μπορεις να βαλεις διευθυνση σε αλλη χωρα...εξω ισως λεει κ αξιζει...εδω οχι
το ανεφερα πριν 2-3 μερες......το ατομο ζητησε 140 για μια ωρα δυο μπάλες χωρις λοκο!όχι ρε συ 80 μου ζήτησε και επειδη μου φαίνεται για Πόντια λέω να της τον δώσω...
;)σαβουριτσα ειναι μην την κάνουμε και θεά..................Για να καταλάβω, σου αρέσει τώρα αυτή; Εμένα γιατί μου φαίνεται κάτω του μετρίου;
Δικιο εχεις.................αυτή τώρα η σαβουρογύφτισσα θα ζητάει κανα 150άρι για γαμήσι...Το τραγικό είναι ότι θα υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι να τα δώσουν...
ασε εσυ γαμάς και κανεις φίλες στο fb μόνο μοντέλα πλέον...
Αν εσυ την θεωρεις αυτη "αξια" για να πληρωσεις εστω και 10 ευρω, τοτε εχετε χαοτικη διαφορα γουστων, επιπεδου και ολα τα σχετικα. Και πολυ πιθανο αυτες που κανει φιλες και πηδαει να ειναι Υπερ-Μοντελα στα δικα σου ματια, εστω και αν γι'αυτον ειναι μετριες.
κ μενα το ιδιο!το εγραψε κ στο προφιλ της ποσους εχει μπλοκαρει το ζωο