Dimex Black
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 174
- Πόντοι
- 26
και η φωτογραφίες πρέπει να είναι μούφατα εχουμε πει και σε ποιο πισω σελιδες...βιαδαστε και λιγουλακι ρε παιδια γραφειο ειναι εχει και στο fb....
και η φωτογραφίες πρέπει να είναι μούφατα εχουμε πει και σε ποιο πισω σελιδες...βιαδαστε και λιγουλακι ρε παιδια γραφειο ειναι εχει και στο fb....
μεγαλη βιβλιογραφια...σκυλι,δυνατο πηδημα...
εχουμε τηλεφωνο?μεγαλη βιβλιογραφια...σκυλι,δυνατο πηδημα...
Υπάρχει καμια πληροφορία για την εν λογω "κορασίδα"?
Δεν θυμαμαι να εχω δει πουθενα infos.
www.mamba.ru/eliavk/album_photos?album_id=297165625&sp=1#/closed]http://www.mamba.ru/eliavk/album_photos?album_id=297165625&sp=1#/closed[/url]
και τι σημαινει το afentra στη γλωσσα της??Παιδια η κοπελα που ειπατε πιο πριν αυτη δηλαδη. Οτι ειναι γραφειο-fake κτλ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!
Ειναι Αθηνα για διακοπες εδω και 15 μερες περιοπου και θα ειναι μεχρι τις 14/11 αν δεν κανω λαθος. Μιλαμε πολυ καιρο online, οσο ημουν Αθηνα δεν ειχε ερθει οποτε μην με ρωτησετε για εμπειριες κτλ. Αθηνα θα ερθω σε λιγες και θα την συναντησω επιτελους. Οι φωτογραφιες της ειναι 100% αληθινες. Εχω μιλησει μαζι της απο καμερα και τηλεφωνο πολλες φορες. Δεν μιλαει ελληνικα, μονο αγγλικα και δεν εχει ελληνικο αριθμο τηλεφωνου. Μπορειτε να την βρειτε ευκολα σε αυτο εδω το προφιλ και εξηγηθείτε μαζι της τα υπολοιπα.
Και οριστε και μια φωτο της που εστειλε σε εμενα προσωπικα. Αυταααα =)
σημαινει,οτι οποιος την συναντησει, θα φαει ξυλο,και μετα πουτσα...και τι σημαινει το afentra στη γλωσσα της??
σημαινει,οτι οποιος την συναντησει, θα φαει ξυλο,και μετα πουτσα...
σημαινει,οτι οποιος την συναντησει, θα φαει ξυλο,και μετα πουτσα...
πλουσια γλωσσασημαινει,οτι οποιος την συναντησει, θα φαει ξυλο,και μετα πουτσα...
Παιδια η κοπελα που ειπατε πιο πριν αυτη δηλαδη. Οτι ειναι γραφειο-fake κτλ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!
Ειναι Αθηνα για διακοπες εδω και 15 μερες περιοπου και θα ειναι μεχρι τις 14/11 αν δεν κανω λαθος. Μιλαμε πολυ καιρο online, οσο ημουν Αθηνα δεν ειχε ερθει οποτε μην με ρωτησετε για εμπειριες κτλ. Αθηνα θα ερθω σε λιγες και θα την συναντησω επιτελους. Οι φωτογραφιες της ειναι 100% αληθινες. Εχω μιλησει μαζι της απο καμερα και τηλεφωνο πολλες φορες. Δεν μιλαει ελληνικα, μονο αγγλικα και δεν εχει ελληνικο αριθμο τηλεφωνου. Μπορειτε να την βρειτε ευκολα σε αυτο εδω το προφιλ και εξηγηθείτε μαζι της τα υπολοιπα.
Και οριστε και μια φωτο της που εστειλε σε εμενα προσωπικα. Αυταααα =)
...καλη τυχη μαν...Να επιβεβαιώσω και εγώ κάποια στοιχεία που έδωσε ο φίλος.
Μιλάει μονο Αγγλικά, είναι εδώ για διακοπές όπως μου είπε και τέλος της άλλης εβδομάδας φεύγει.
Μου έκανε εντύπωση πάντως ότι εκείνη μου έστειλε πρώτη μήνυμα με φιλάκια, μετά από view που της έκανα σε profile.
Και τώρα αυτά που λέτε ότι είναι αφέντρα και βαράει με φοβίζουν. Ενώ γαμήσω θέλω όχι να με ξυλιάσει. Δηλαδή τι λέτε δεν παίζει πήδημα μαζί της, μονο ξύλο?
Μόλις μου έστειλε τελευταίο μήνυμα αν θέλω να βρεθούμε σήμερα. Βοηθήστε παιδιά να ξέρω τουλάχιστον αν πάω τι με περιμένει.
Για λεφτά πάντως δεν μου έχει πει τίποτα.
Να επιβεβαιώσω και εγώ κάποια στοιχεία που έδωσε ο φίλος.
Μιλάει μονο Αγγλικά, είναι εδώ για διακοπές όπως μου είπε και τέλος της άλλης εβδομάδας φεύγει.
Μου έκανε εντύπωση πάντως ότι εκείνη μου έστειλε πρώτη μήνυμα με φιλάκια, μετά από view που της έκανα σε profile.
Και τώρα αυτά που λέτε ότι είναι αφέντρα και βαράει με φοβίζουν. Να γαμήσω θέλω όχι να με ξυλιάσει. Δηλαδή τι λέτε δεν παίζει πήδημα μαζί της, μονο ξύλο?
Μόλις μου έστειλε τελευταίο μήνυμα αν θέλω να βρεθούμε σήμερα. Βοηθήστε παιδιά να ξέρω τουλάχιστον αν πάω τι με περιμένει.
Για λεφτά πάντως δεν μου έχει πει τίποτα.
επιβεβαιωνω κ εγω τον Smario......
μενει για λιγες ακομη μερες Βουλα
παραλαβη από εκει
θα ζητησει HAMA k κανα άλλο καλο εστιατοριο
βολεψτε τη με κανα καφε-ποτο στην Γλυφαδα και είναι στο πιατο
το κεφι της κανει...no Money necessary
δε νομιζω εχει σχεση αυτό το fb PROFILE με αυτην, ετσι λεω κ εγω φιλος....
Στο profile της στο FB πως γίνετε να γράφει και Ελληνικά ενώ μιλάει μονο Αγγλικά?