slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
80€ για 2ωρες χωρις κωλο.για αυτην λενε :
80€ για 2ωρες χωρις κωλο.για αυτην λενε :
εχεις ινφος?...80€ για 2ωρες χωρις κωλο.
εχεις ινφος?...
παλιά μπαρόβια,σωμα ψιλο χάλια θα ελεγα,χαλαροτητα κτλ,βυζι πολυ πεσμένο,μιλάει πολυ,δοντι σαπιο παίζει οπως εχει ειπωθει απο αλλον,γερασμένη πολυ για 30-32 που λεει,αρχιδια 40φευγα λεω μοιαζει! Τα καλα? πίπα αψογη,στησίματα καλά για βαθειες διεισδυσεις ξερει να κάνει,γουστάρει γενικως να πηδιέται,σε ολα μεσα ειναι πιστευω οτι και πατο θα δωσει σε συνθηκες καλες. Δηλαδη για φραγκάκια θα τα κάνει ολα! οτι αλλο ρωτα θα σου πω.....την δοκιμασα και εκατσα 2-2,30 ωρες και εγω ειπα να φυγουμε,χαχαχαχααααααεχεις ινφος?...
γεια σου ρε αγορι..ολα καλα?...αν εδινε κωλο θα σου ελεγε πιο πολλες ινφος. ειναι κωλακιας ο φιλος μου σαν κι εμενα.
καλησπερες στην παρεα
τρελο μωρο...ωραιο παιδι παντως...ΑΝ δεν ειναι μουφα...
υπαρχει περιπτωση να ειναι μουφα..
αν οχι ψαχνεται τρελλα για φαση..χωρις λεφτα παντα
γεια σου ρε αγορι..ολα καλα?...
...δεν πειραζει μαν...ας υπαρχει δουλεια,και ας τρεχουμε...ολα καλα ρε φιλε,αν εξαιρεσεις οτι εχω γαμηθει στη δουλεια και το αλλο που σου εχω πει
τσεκ πμ...παλιά μπαρόβια,σωμα ψιλο χάλια θα ελεγα,χαλαροτητα κτλ,βυζι πολυ πεσμένο,μιλάει πολυ,δοντι σαπιο παίζει οπως εχει ειπωθει απο αλλον,γερασμένη πολυ για 30-32 που λεει,αρχιδια 40φευγα λεω μοιαζει! Τα καλα? πίπα αψογη,στησίματα καλά για βαθειες διεισδυσεις ξερει να κάνει,γουστάρει γενικως να πηδιέται,σε ολα μεσα ειναι πιστευω οτι και πατο θα δωσει σε συνθηκες καλες. Δηλαδη για φραγκάκια θα τα κάνει ολα! οτι αλλο ρωτα θα σου πω.....την δοκιμασα και εκατσα 2-2,30 ωρες και εγω ειπα να φυγουμε,χαχαχαχαααααα
τρελο μωρο...ωραιο παιδι παντως...ΑΝ δεν ειναι μουφα...
...δεν πειραζει μαν...ας υπαρχει δουλεια,και ας τρεχουμε...
...??????ellinida (ellinas??) apo pisw
...μαζευε εσυ,και θα βρεις να πηδηξεις..μην αγχωνεσαι...δεν προλαβαινουμε να γαμησουμε ρε και να ψαξουμε οσο πρεπει γμτ
...??????
δεν εχω δοκιμασει αλλα εχω το τηλ.εχεις ινφος?...
...μαζευε εσυ,και θα βρεις να πηδηξεις..μην αγχωνεσαι...
αν εδινε κωλο θα σου ελεγε πιο πολλες ινφος. ειναι κωλακιας ο φιλος μου σαν κι εμενα.
καλησπερες στην παρεα