spiros1111
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Κάποιος πρέπει να την πατήσει για να ενημέρωση τους επομένους
θα κανω το κασκαντερ μαλλον αυριο και θα σου πω... (με 50ε ομως 1 ωρα)
το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι τωρα εγινε μελος (τουλαχιστον με αυτο το ονομα)
Κάποιος πρέπει να την πατήσει για να ενημέρωση τους επομένους
θα κανω το κασκαντερ μαλλον αυριο και θα σου πω... (με 50ε ομως 1 ωρα)
το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι τωρα εγινε μελος (τουλαχιστον με αυτο το ονομα)
Πριν από 1 μήνα περίπου υπήρχε καταχώρηση πληροφοριών για την συγκεκριμένη και όχι μόνο από εμένα...
Τότε είχε αυτό το profile,
http://www.mamba.ru/en/mb1315075203/] [/url]
αλλά στις φωτογραφίες είχε 2 άλλες, μια αυτή εδώ
και άλλη μια,
τελικά η παραπάνω δικιά της ήταν και την είχε βγάλει όντως στα 30 της. Βέβαια δεν είναι 30, αλλά 35-36...
Τώρα εμφανίζει και δεύτερο profile
όπου πλέον έχει τις κανονικές της φωτογραφίες.. Δεν ξέρω όμως αν είναι δικό της. Λογικά θα είναι, γιατί οι φωτογραφίες αυτές αναδεικνύουν την πραγματικότητα 100%.
Είναι ότι βλέπεται σε αυτές τις φωτο...και μερικές βασικές info, αν και έχω ξαναγράψει.
Καλό γενικά service, τα πάντα όλα στο ''πρόγραμμα'', πέραν ίσως από kiss που είναι με τα φεγγάρια της???, άνευ προφύλαξης για, cim, cif, και κανονικά με ''λάστιχο'' για και anal.
Δεν μέτραγε τα ..τελειώματα σε καμία ''εστία'', σχετικά στενές ''δίοδοι'' και με καλή γενικώς απόδοση στο ματς. Και λόγω κατασκευής, αλλά ίσως και λόγω ιδιοσυγκρασίας ??? βολική πρακτικά.
Το masaz μάλλον το χρησιμοποιούσε για τα ραντεβού άνω της μιας ώρας, τώρα δεν ξέρω τι ισχύει.
Τα βασικά τα έκανε πάντως.
Μιλάει καλά ελληνικά, καπνίστρια και με καλή διάθεση και προς το ελαφρύ αλκοόλ, που πάντα γενικώς βοηθάει τέτοιες καταστάσεις,....
Δεν ξέρω τι ακριβώς θα ισχύσει τώρα, ειδικά αν την πλακώσουν στα μηνύματα.
Δεν πρέπει να κάνει πολλά ραντεβού την ημέρα, κοντά στην ''ρωσούπολη'' την βολεύει, λογικά δεν θα πρέπει να έχει όμως θέμα και γι αλλού, ειδικά όπου υπάρχει κοντά σταθμός metro.
Τιμές συνεύρεσης ήταν από 50/1Η-80 2Η και σήκωνε και ολίγον από παζάρι ειδικά για τα long date meetings.
ΥΓ.. Μην αρχίσουν ειδικά οι ''νέοι'' σε pm τα στείλε μου το τηλ κλπ... όποιος ενδιαφέρεται μπαίνει στο mamba και το παίρνει και φυσικά κανονίζει και τα υπόλοιπα.
αυτες ειναι πληροφοριες μιλαμε να σαι καλα seihi!!!!!
Πριν από 1 μήνα περίπου υπήρχε καταχώρηση πληροφοριών για την συγκεκριμένη και όχι μόνο από εμένα...
Τότε είχε αυτό το profile,
http://www.mamba.ru/en/mb1315075203/] [/url]
αλλά στις φωτογραφίες είχε 2 άλλες, μια αυτή εδώ
και άλλη μια,
τελικά η παραπάνω δικιά της ήταν και την είχε βγάλει όντως στα 30 της. Βέβαια δεν είναι 30, αλλά 35-36...
Τώρα εμφανίζει και δεύτερο profile
όπου πλέον έχει τις κανονικές της φωτογραφίες.. Δεν ξέρω όμως αν είναι δικό της. Λογικά θα είναι, γιατί οι φωτογραφίες αυτές αναδεικνύουν την πραγματικότητα 100%.
Είναι ότι βλέπεται σε αυτές τις φωτο...και μερικές βασικές info, αν και έχω ξαναγράψει.
Καλό γενικά service, τα πάντα όλα στο ''πρόγραμμα'', πέραν ίσως από kiss που είναι με τα φεγγάρια της???, άνευ προφύλαξης για, cim, cif, και κανονικά με ''λάστιχο'' για και anal.
Δεν μέτραγε τα ..τελειώματα σε καμία ''εστία'', σχετικά στενές ''δίοδοι'' και με καλή γενικώς απόδοση στο ματς. Και λόγω κατασκευής, αλλά ίσως και λόγω ιδιοσυγκρασίας ??? βολική πρακτικά.
Το masaz μάλλον το χρησιμοποιούσε για τα ραντεβού άνω της μιας ώρας, τώρα δεν ξέρω τι ισχύει.
Τα βασικά τα έκανε πάντως.
Μιλάει καλά ελληνικά, καπνίστρια και με καλή διάθεση και προς το ελαφρύ αλκοόλ, που πάντα γενικώς βοηθάει τέτοιες καταστάσεις,....
Δεν ξέρω τι ακριβώς θα ισχύσει τώρα, ειδικά αν την πλακώσουν στα μηνύματα.
Δεν πρέπει να κάνει πολλά ραντεβού την ημέρα, κοντά στην ''ρωσούπολη'' την βολεύει, λογικά δεν θα πρέπει να έχει όμως θέμα και γι αλλού, ειδικά όπου υπάρχει κοντά σταθμός metro.
Τιμές συνεύρεσης ήταν από 50/1Η-80 2Η και σήκωνε και ολίγον από παζάρι ειδικά για τα long date meetings.
ΥΓ.. Μην αρχίσουν ειδικά οι ''νέοι'' σε pm τα στείλε μου το τηλ κλπ... όποιος ενδιαφέρεται μπαίνει στο mamba και το παίρνει και φυσικά κανονίζει και τα υπόλοιπα.
την πονέσανε οι συμπαίκτες και άλλαξε το μενού...
A
ta kanoume ola ?
21 λεπτό πριν.
Anna Anna
ektos kolo, se hotel, i sto xoro sou
19 λεπτά πριν.
A
me kolo poso tha paei i timi ?
12 λεπτά πριν.
Anna Anna
ektos kolo
την πονέσανε οι συμπαίκτες και άλλαξε το μενού...
A
ta kanoume ola ?
21 λεπτό πριν.
Anna Anna
ektos kolo, se hotel, i sto xoro sou
19 λεπτά πριν.
A
me kolo poso tha paei i timi ?
12 λεπτά πριν.
Anna Anna
ektos kolo
Η αλήθεια είναι ότι το πίσω σύστημα ήταν κλειστού τύπου, :o ειδικά αν υπολογισθεί η ηλικία και η καταγωγή γιατί είναι σπάνια περίπτωση μια ''συντρόφισσα'' να μην δέχεται επισκέψεις από την συγκεκριμένη πόρτα
Δεν νομίζω ότι την πήρε ο πόνος ;) αλλά θα έχουν παρέμβει οι γνωστοί-άγνωστοι μπαγλαμάδες που φροντίζουν να τις ενημερώνουν όταν τους αρνούνται κάτι, με μηνύματα του τύπου...
''Μα τι λες? Εγώ διάβασα ότι τα κάνεις όλα. Πάρε και το link''... ή και να της απειλούν κιόλας με το να δημοσιεύσουν κάτι.
Πέραν ελαχίστων οι περισσότερες και έχω γνωρίσει..''αρκετές'' δεν έχουν ιδέα, από forum, κλπ. Παλεύουν να μάθουν να φτιάχνουν κανένα profile, να στέλνουν sms, κλπ
Και με αυτήν κάτι ανάλογο θα συνέβη. Αν την πλακώσουν στα μηνύματα και στις προσφορές θα αλλάξει και η τιμή και πάει λέγοντας.
Τουλάχιστον ας φροντίσουν οι περισσότεροι να τηρούν τις τιμές που πρέπει. Και αφού υπάρχει προηγούμενο να μην το διαμορφώνουν με το κάτω κεφάλι.
Dum spiro spero
η συγκεκριμενη κανει και αρκετα ραντεβου εκτος Αθηνων
προ μηνος για εκδρομη το Σαββατοκυριακο χρεωνε 200 ευρω
απο τα ολιγα που γνωριζω εχει μεγαλο [size=10pt][size=10pt]σουξε προς Πελοποννησο[/size][/size] μερια ..
Σωστά...παρέλειψα να γράψω ότι ζητάει 80 για 2 ώρες.. όσο για πίσω πόρτα , αν και επέμεινα αρνείται κατηγορηματικά... την αφήνουμε για καβάτζα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα , ίσως μέχρι τότε να έχει ανοίξει και τον οπίσθιο " παράδεισο "
αν το τηλεφωνο τελειωνει σε 038 τοτε ειναι αυτη.. και αν δεν τελειωνει,παλι κατι μου λεει οτι εχεουν σχεση...θα κανω το κασκαντερ μαλλον αυριο και θα σου πω... (με 50ε ομως 1 ωρα)
Μα δεν έκλεισε και ποτέ η ''μπουκαπόρτα'' :o
Ότι αρχίζει ωραίο, τελειώνει με πόνο
..με έπιασε το φιλο λαϊκό μου
παιζει και 2ο που τελειωνει σε 35 ..αν το τηλεφωνο τελειωνει σε 038 τοτε ειναι αυτη.. και αν δεν τελειωνει,παλι κατι μου λεει οτι εχεουν σχεση...
αν το τηλεφωνο τελειωνει σε 038 τοτε ειναι αυτη.. και αν δεν τελειωνει,παλι κατι μου λεει οτι εχεουν σχεση...
Πάντα σωστός ο Seihis !!!