Απιστευτο καυλακι. Επισκευτεται την Ελλαδα καθε 3-4 μηνες , λογω του οτι η μανα της μενει μονιμα στο Αιγιο . Τιμηθηκε αρκετα σ/κ οο το καλοκαιρι !!!
το προφιλ είναι VIP. Πως επικοινώνησες?
Απιστευτο καυλακι. Επισκευτεται την Ελλαδα καθε 3-4 μηνες , λογω του οτι η μανα της μενει μονιμα στο Αιγιο . Τιμηθηκε αρκετα σ/κ οο το καλοκαιρι !!!
δεν ειναι vip! Μιλησα μαζι της, αλλα δεν το δινει λεει!το προφιλ είναι VIP. Πως επικοινώνησες?
δηλαδη γιάννη αυτα τα δυο προφιλ ειναι ιδια?όποιος ενδιαφέρεται για το μωρό έχω τρόπο επικοινωνίας
Την έχεις δοκιμάσει φίλος ?όποιος ενδιαφέρεται για το μωρό έχω τρόπο επικοινωνίας
όποιος ενδιαφέρεται για το μωρό έχω τρόπο επικοινωνίας
εχει κανενας καμια καλη περιπτωση απο μαμπα που να μην ειναι μιλφ και να ειναι απο 20 μεχρι 27 και να βλεπονται?
αν υπαρχει καμια αξιολογη θα ηθελα να ξερω με πμ. εμενα μου απαντανε μονο 31 και πανω δεν ξερω γιατι
για ελα πμ εσυ με τη πρωτη ευκαιρια....όποιος ενδιαφέρεται για το μωρό έχω τρόπο επικοινωνίας
επειδή εγώ ψήνομαι για κάτι τέτοια μουνάκια, μήπως έχεις το τηλέφωνό της, γιατί το προφίλ της είναι VIP?
τι ειναι αυτο το φρουτο? εχει φαει κανενας?
μπορεις να στειλεις pm με το τηλ. ευχαριστωόποιος ενδιαφέρεται για το μωρό έχω τρόπο επικοινωνίας
αδελφε και εγω εδιαφερομε με τηλ και γενικεσ πληροφοριεσ ευχαριστωμπορεις να στειλεις pm με το τηλ. ευχαριστω
όποιος ενδιαφέρεται για το μωρό έχω τρόπο επικοινωνίας
Εγω δεν !!!
Ειναι σε συνδεση παντως !!! εμενα το πουτανακι με πλοκαρε
Ρε μάγκες, αυτό το μάμπα για να στείλεις μήνυμα θέλει φωτογραφία προσώπου.
Έχετε βάλει κανονικές ή μούφες;